NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. SEPTEMBRA: Blizanci da paze na novac i odnos sa nadređenima, Raku dobar period za ljubav, Ribe preosetljive

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

14. 09. 2024. u 20:30

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od 15. do 22. septembra, šta vas narednih sedam dana očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 15. ДО 22. СЕПТЕМБРА: Близанци да пазе на новац и однос са надређенима, Раку добар период за љубав, Рибе преосетљиве

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto Pixabay free images

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Pomračenje Meseca, blizu Neptuna, u kući prepreka i ograničenja, 18. septembra, pod uplivom Sunca i Merkura iz kuće posla, upozorava da izbegavate rizične finansijske poteze. Vodite računa o dokumentaciji i ugovorima, kao i o vrednim sitnicima. Čuvajte se, jer u drugoj polovini nedelje, lako možete da postanete žrtva spletki ili ogovaranja. Imate podršku Raka i Bika.

Ljubav Izazovni aspekti Venere, vladaoca vašeg emotivnog života, u sedmoj kući, donose trzavice na ljubavnom planu i zahlađenje odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Slobodni Ovnovi, krajem sedmice, preko društvene mreže, mogu da upoznaju interesantnu osobu koja se bavi kreativnim zanimanjem ili sportom.

Zdravlje Zadržavanje vode u organizmu.

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Veliki zemljani trigon između retrogradnog Urana u vašem znaku, Sunca i Plutona, ove nedelje, donosi vam novac preko nekretnina, antikviteta, umetnosti. Izbegavajte podizanje kredita. Vaš vladalac Venera, planeta novca, obrazuje napet aspekt sa lunarnom eklipsom, 18. septembra, u kući neočekivanih situacija, što prolongira vaše planove i remeti odnos sa prijateljima.

Ljubav Zbog naglašenog znaka Riba, u kome će 18. septembra biti pomračenje Meseca, simbola emocija, Amorova strela vas može pogoditi iznenada, u društvu prijatrelja, na putu ili predavanju. Zauzete Bikove, u drugoj polovini sedmice, očekuje razgovor sa bračnim partnerom o nečemu što se odnosi na zajedničku budućnost.

Zdravlje Izbegavajte uvoznu hranu koju do sada niste konzumirali.

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22.5 - 21.6)

Posao Pošto Mesec upravlja i vašim poslovnim i ljubavnim životom, njegovo pomračenje u kući karijere, 18. septembra, može da naruši odnos sa nadređenima. Vaš vladalac Merkur u opoziciji sa Saturnom u kući novca, upozorava da povedete više računa o tome kako ulažete i trošite novac. A izazovan aspekt sa Uranom, krajem perioda, opominje na dodatni oprez u dogovorima sa strancima.

Ljubav Jupiter u trigonu sa Venerom, koja upravlja vašim ljubavnim životom, u kući ljubavi, čini vas sentimentalnijim, donoseći i veće šanse za proširenje porodice. Sredinom nedelje, možete da upoznate nekoga s kim ćete da uspostavite i poslovnu saradnju. Krajem sedmice, očekuje vas rasprava sa voljenom osobom i mlađim rođacima.

Zdravlje Povedite više računa o higijeni, naročito na putu.

Foto: Free Images Pixabay

Rak (22.6. - 22.7.)

Posao Pred vama su sjajne šanse, ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem ili ste preko posla prisutni u javnosti. Ipak, aspekti sa Uranom, simbolom neočekivanih okolnosti, upozoravaju na dodatni oprez, ako poslujete sa strancima iz zemalja Dalekog Istoka. U drugoj polovini nedelje, povedite više računa o dokumentaciji i vrednim sitnicima. Poslušajte savet jedne Škorpije.

Ljubav Pomračenje vašeg vladaoca Meseca blizu retrogradnog Neptuna u kući ljubavi, 18. septembra, donosi vam novu ljubav ili obnovu stare veze. Konjunkcija asteroida Pandora i Karma u vašem znaku, otkriva vam nešto što do sada niste znali o jednoj Škorpiji. Oslonite se na intuiciju kada je reč o razgovoru sa bračnim partnerom.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23.7 - 22.8)

Posao Trigon između vašeg vladaoca Sunca i retrogradnog Urana, tokom ovog perioda, donosi vam novčane dobitke, ukoliko poslujete sa strancima ili se bavite poslom preko koga ste prisutni u javnosti. Konjunkcija asteroida Pandora i Karma u vašoj kući tajni, pod uplivom Neptuna, planete tajni, donosi vam razrešenje neke situacije sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Ljubav Pomračenje Meseca blizu Neptuna u osmoj kući, 18. septembra, nagoveštava ulazak u strastvenu romansu s nekim od koga vas deli veća razlika u godinama. Merkur, vladalac vašeg društvenog života, u napetom aspektu sa Uranom, vladaocem partnerskih odnosa, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom i članovima porodice.

Zdravlje Dodatni oprez kada je reč o korišćenju sedativa.

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23.8 - 22.9)

Posao Pomračen Mesec u opoziciji sa vašim vladaocem Merkurom, planetom biznisa i komunikacija, 18. septembra, nepovoljno utiče na dogovore sa osobama koje žive u inostranstvu. Veliki zemljani trigon između Sunca u vašem znaku, Plutona i Urana, donosi vam uspeh i zaradu preko nekretnina, sporta i kontakata sa strancima. Budite tolerantniji prema saradnicima.

Ljubav Nedostatak komunikacije sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, tokom ovog perioda, pokazaće se kao uzrok problema. Sredinom nedelje, slobodne Device, mogu da uplove u vezu s jednim Rakom koga će upoznati na kraćem službenom putu. Pozicija Urana, simbola neočekivanih situacija, donosi vam poznanstvo preko interneta.

Zdravlje Čuvajte se virusnih infekcija.

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Sredinom perioda, povedite više računa o tome kome poklanjate poverenje, ali i kome pozajmljujete novac. Veliki trigon između Sunca, retrogradnog Plutona i retrogradnog Urana, donosi vam povoljan završetak dogovora u četiri oka sa osobom na položaju. U prvom delu nedelje rastu šanse za napredovanje u karijeri, ukoliko se bavite zanimanjem koje ima dodirne tačke sa kreativnošću.

Ljubav Pomračenje Meseca blizu Neptuna u kući strasti, 18. septembra, nagoveštava ulazak u romansu sa lekarom. Jupiter pravi trigon sa Venerom, planetom ljubavi, u vašem znaku, donoseći mogućnost obnove veze sa osobom koja živi u drugom gradu. Krajem nedelje izbegavajte rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Zadržavanje vode u organizmu. Alergija na lekove.

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Vladalac vaših finansija, Merkur, pod uticajem Marsa koji upravlja vašim znakom i poslovima, donosi vam uvećanje prihoda i mogućnost saradnje sa strancima. Napeti aspekti sa Uranom, simbolom neočekivanih situacija, u prvom delu perioda, upozoravaju da izbegavate stresne situacije i rasprave sa saradnicima i kolegama. Mogući su vanredni izdaci u drugom delu sedmice.

Ljubav Pomračen Mesec blizu Neptuna, u sekstilu sa vašim vladaocem Plutonom, planetom ljubomore, 18. septembra, donosi vam buru emocija i nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Ako ste u vezi sa nekim ko često putuje ili radi u stranoj firmi, mogući su obrti na emotivnom planu, naročito ako se radi o Ribama ili Biku.

Zdravlje Stomačne tegobe.

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (23. 11 - 21. 12)

Posao Pomračenje Meseca blizu vašeg suvladaoca Neptuna, planete intuicije ali i obmana, u kući privatnosti, 18. septembra, upozorava na oprez sa finansijama, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerom ili saradnikom, naročito ako je reč o jednom Raku. Sredinom perioda, intuicija vam pomaže u postizanju dogovora o isplativom poslu.

Ljubav Aspekti planete ljubavi i lepote, Venere, u kući društvenog života, slobodnim Strelcima donose brojne susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Sredinom nedelje, moguće su trzavice u domu sa mlađim članovima porodice. Rasprava sa dugogodišnjim partnerom, zbog njegove posesivnosti, može da se završi ljubomornom scenom.

Zdravlje Stomačne tegobe.

 

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Veliki zemljani trigon između retrogradnog Plutona u vašem znaku, Sunca i retrogradnog Urana, tokom ovog perioda, donosi vam uvećanje zarade preko nekretnina, sporta i uslužnih delatnosti. Planeta koja upravlja vašom karijerom, Venera, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Saturnom, simbolom kašnjenja, donosi vam odlaganje poslova i vanredne troškove. Poslušajte savet Raka.

Ljubav Pomračenje Meseca, vladaoca partnerskih odnosa, u kući komunikacija, 18. septembra, unosi tenziju u vaš emotivni život, donoseći rasprave sa voljenom osobom, ali i sa mlađim članovima porodice i rođacima. Pozicija Merkura, simbola flerta, krajem perioda, nagoveštava povećano interesovanje mlađe osobe za vas.

Zdravlje Pažljivo sa korišćenjem sedativa.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Vaš vladalac Uran, planeta više sile, obrazuje povoljan aspekt sa Mesecom a napet sa Venerom, simbolom novca, upozoravajući na oprez kada je reč o novim aranžmanima sa strancima. U drugom delu sedmice, možete da očekujete uvećanje prihoda, naročito ako pravite planove koji podrazumevaju kraća putovanja i ulaganje novca u nove projekte. Poslušajte savet Blizanaca.

Ljubav Pomračenje Meseca u kući ljubavi ali i posla, 18. septembra, donosi vam mogućnost obnove veze s nekim sa kim ste nekada uspešno sarađivali. Vaša svojeglavost, sredinom nedelje, može da bude razlog nesporazuma sa voljenom osobom. Krajem perioda, očekuje vas susret sa osobom koja često putuje zbog posla.

Zdravlje Izbegavajte energetske napitke.

Foto Pixabay free images

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Pomračen Mesec u vašem znaku obrazuje konjunkciju sa vašim vladaocem, Neptunom, 18. septembra, što podstiče umetničku kreativnost i motivaciju kod naučnih radnika. Intenzivniji kontakti sa strancima donose vam šansu za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo. U drugoj polovini perioda, možete da dobijate dve isplative ponude. Izbegavajte konflikte sa saradnicima.

Ljubav Zbog spoja ljubavnih planeta u vašem znaku, sredinom nedelje emocije će biti naglašene, a vi preosetljivi. Izazovan aspekt sa Venerom, planetom ljubavi u kući strasti, pod uplivom Urana, donosi vam susret sa osobom čije zanimanje ima veze sa medicinom ili tehnikom. Stara simpatija ponovo želi da postane deo vašeg života.

Zdravlje Alergija na lekove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SPREMA SE HAOS: Torcida zapalila stadion i najavila dolazak u Beograd!? (VIDEO)