DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 15. SEPTEMBAR: Devica sklona pogrešnim odlukama, Škorpiji loš dan za ljubav, Vodoliju očekuje iznenadni susret

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

14. 09. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vas u nedelju 15. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 15. СЕПТЕМБАР: Девица склона погрешним одлукама, Шкорпији лош дан за љубав, Водолију очекује изненадни сусрет

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Vaši vladaoci Mars i Pluton, simboli akcije i novca, u napetom aspektu, nepovoljno utiču na realizaciju poslova i planova. Konjunkcija Venere i asteroida Eros, slobodnim Ovnovima donosi novu ljubav. Smanjite unos šećera.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u kući karijere i Mars u kući biznisa upozoravaju na oprez prilikom poslovnih dogovora. Trigon između vašeg vladaoca Venere i Jupitera u Blizancima, donosi vam zaradu preko honorarnog angažmana. Trzavice sa voljenom osobom.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Napet aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa, upozorava nadodatni oprez ako se bavite trgovinom, transportom, turizmom, ali i intelektualnim delatnostima. Venera i Eros u kući ljubavi donose vam zaljubljivanje u Vagu.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko osme kuće i pravi trigon sa Venerom, planetom novca, što povoljno utiče na vaše finansije. Napet aspekt sa Merkurom, opominje da povedete računa o tome komepoklanjate svoje poverenje. Romantičan susret na kraćem putu.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Zbog pozicije Meseca i vašeg vladaoca Sunca, moraćete da se prilagodite nekoj novoj situaciji na poslu. Izbegavajte sukobe sa ženama. Napeti aspekti sa Marsom i Uranom, na ljubavnom planu, donose vam rasprave, raskide, pa čak i skandale.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec u inkonjukciji sa vašim vladaocem Merkurom, čini vas sklonim nelogičnim zaključcima, a samim tim i pogrešnim odlukama. Izbegavajte konflikte i rasprave sa ljubavnim partnerom i mlađim članovima porodice. Nesanica.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera i asteroid Eros u vašem znaku, čine vas magnetski privlačnim, što ne znači da ste zadovoljni ljubavnim životom. Aspekti Meseca, vladaoca karijere, sa Marsom i Plutonom, upozoravaju na oprez u kontaktu sa ženama.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Tranzit Meseca preko Vodolije, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Plutonom, donosi vam vanredne troškove, preko putovanja, stranaca, obrazovanja. Pozicija Venere, koja upravlja partnerskim odnosima, utiče na zahlađenje odnosa u ljubavi.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u kući biznisa pravi trigon s vašim vladaocem Jupiterom, donoseći vam novac ali i neplanirane troškove. Venera blizu asterosida Eros, slobodnim Strelcima donosi poznanstvo sa šarmantnom osobom preko prijatelja ili interneta.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec u kući novca, pravi trigon sa Venerom koja upravlja vašom karijerom, donoseći vam donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa poslovnim ili ljubavnim partnerom. Kvadrat sa Uranom, upozorava na iznenadnu promenu planova sa strancima.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Veliki vazdušni trigon između Meseca u vašem znaku, Venere u Vagi i Jupitera u Blizancima, donosi vam novac preko kontakata sa strancima, putovanja, kreativnih poslova, sporta, obrazovanja. Iznenadni susret sa osobom koja stiže sa dužeg puta.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicija vaših vladalaca Neptuna i Jupitera u odnosu na Mesec u 12. kući, pojačava vašu intuiciju i podstiče inspiraciju za bavljenje umetnošću, ali i naučnim istraživanjima. Pozicija Saturna u vašem znaku nepovoljno utiče na finansije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE SVE ZANIMALO: Đoković otkrio do kada će igrati za reprezentaciju