NE PRETERUJTE SA EMOCIJAMA Astro savet za 16. septembar: Trigon između Meseca i Marsa donosi uspeh i novac vodenim i zemljanim znacima

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

16. 09. 2024. u 07:00

MOĆ Marsa u znaku Raka, u kojem je njegov uticaj oslabljen (u padu), danas je veća, jer snagu ovoj planeti akcije i strasti dodaje trigon, koji s njom pravi Mesec u Ribama.

НЕ ПРЕТЕРУЈТЕ СА ЕМОЦИЈАМА Астро савет за 16. септембар: Тригон између Месеца и Марса доноси успех и новац воденим и земљаним знацима

Foto Shutterstock

To će najviše osetiti vodeni (Rak, Škorpija, Ribe) i zemljani znaci (Bik, Devica, Jarac), osim rođenih u trećoj dekadi.

Ova pozicija Meseca i Marsa pogoduje osobama čije zanimanje podrazumeva uniformu, lekarsku, vojnu, policijsku, jer im donosi profesionalnu i finansijsku satisfakciju.

Njima ovaj harmoničan aspekt donosi više energije i odlučnosti, naglašava intuiciju, podstiče patriotizam, ambiciju ali i vitalnost. Pošto Mesec simbolizuje emocije, one će biti naglašene, više nego obično.

Ovaj trigon u vodenim znacima, takođe, pogoduje privatnicima, naročito ugostiteljima i vlasnicima manjih ugostiteljskih objekata u blizini vode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

OVAKAV NIKAD NIJE BIO! Novak Đoković zapevao bugarski hit - evo i zašto (VIDEO)