DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 18. SEPTEMBAR: Raku se vraća stara ljubav, Škorpija da se kloni rasprava sa kolegama, a Jarac sa članovima porodice

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

17. 09. 2024. u 22:00

SAZNAJTE šta vam donosi delimično pomračenje Meseca na 25. stepenu Riba, šta vas u sredu 18. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 18. СЕПТЕМБАР: Раку се враћа стара љубав,  Шкорпија да се клони расправа са колегама, а Јарац са члановима породице

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Pomračenje Meseca, blizu Neptuna, u kući prepreka ograničenja, 18. septembra, pod uplivom Sunca i Merkura iz kuće posla, upozorava da izbegavate rizične finansijske poteze. Trzavice na sa ljubavnim partnerom. Zadržavanje vode u organizmu.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera, planeta novca, obrazuje napet aspekt sa lunarnom eklipsom, 18. septembra, što odlaže vaše planove i remeti odnos sa prijateljima. Amorova strela vas može pogoditi iznenada, u društvu prijatelja, na putu ili predavanju.

Blizanci (22.5 - 21.6)

Pošto Mesec upravlja i vašim poslovnim i ljubavnim životom, njegovo pomračenje u kući karijere, 18. septembra, može da naruši odnos sa nadređenim. Rasprava sa voljenom osobom i mlađim rođacima. Povedite više računa o higijeni.

Rak (22.6. - 22.7.)

Pomračenje vašeg vladaoca Meseca blizu retrogradnog Neptuna u kući ljubavi, 18. septembra, donosi vam novu ljubav ili obnovu stare veze. Potreban je dodatni oprez, ako srađujete sa strancima iz zemalja Dalekog Istoka. Izbegavajte alkohol.

Lav (23.7 - 22.8)

Lunarna eklipsa blizu Neptuna u osmoj kući, 18. septembra, nagoveštava ulazak u strastvenu romansu s nekim od koga vas deli veća razlika u godinama. Novac vam stiže preko koga ste prisutni u javnosti. Dodatni oprez sa lekovima.

Devica (23.8 - 22.9)

Pomračen Mesec u opoziciji sa vašim vladaocem Merkurom, planetom biznisa, 18. septembra, nepovoljno utiče na dogovore sa osobama koje žive u inostranstvu. Zarada preko nekretnina i kontakata sa strancima. Čuvajte se virusnih infekcija.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Lunarna eklipsa blizu Neptuna u kući strasti, 18. septembra, nagoveštava ulazak u romansu sa lekarom. Povedite više računa o tome kome poklanjate poverenje, ali i kome pozajmljujete novac. Alergija na lekove.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Pomračen Mesec u sekstilu sa vašim vladaocem Plutonom, planetom strasti i ljubomore, 18. septembra, donosi vam buru emocija i nepovoljno utiče na odnos sa partnerom. Izbegavajte rasprave sa saradnicima i kolegama. Stomačne tegobe.

Strelac (23. 11 - 21. 12)

Lunarna eklipsa blizu vašeg suvladaoca Neptuna, planete intuicije i obmana, u kući privatnosti, 18. septembra, upozorava na oprez sa finansijama. Rasprava partnerom, može da se završi ljubomornom scenom. Stomačne tegobe.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Pomračenje Meseca, vladaoca partnerskih odnosa, u kući komunikacija, 18. septembra, donosi rasprave sa voljenom osobom i rođacima. Uvećanje zarade preko nekretnina, sporta i uslužnih delatnosti. Pažljivo sa sedativima.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Lunarna eklipsa u kući ljubavi ali i posla, 18. septembra, donosi vam mogućnost obnove veze s nekim sa kim ste nekada uspešno sarađivali. Ljubavni partner insistira da razgovarate o važnoj temi. Izbegavajte energetske napitke.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pomračen Mesec u vašem znaku obrazuje konjunkciju s vašim vladaocem, Neptunom, 18. septembra, što podstiče umetničku kreativnost i motivaciju kod naučnika. Susret s osobom čije zanimanje ima veze sa medicinom ili naukom. Alergija na lekove.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LUDE SCENE NA TENISKOM TERENU: Novak Đoković dobio masažu usred meča (FOTO)