NEDELJNI HOROSKOP OD 29. SEPTEMBRA DO 5. OKTOBRA: Blizancima dobar period za ljubav, Vagu očekuju trzavice, Ribe pred novčanim promenama

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

28. 09. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od 29. septembra do 5. oktobra, šta vas narednih sedam dana očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 29. СЕПТЕМБРА ДО 5. ОКТОБРА: Близанцима добар период за љубав, Вагу очекују трзавице, Рибе пред новчаним променама

Foto: Free Images Pixabay

PREPORUKA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Pred vama je period značajnih promena na poslovnom planu, naročito ako se bavite javnom delatnošću, umetnošću, advokaturom, diplomatijom, modom. Izazovan aspekt između pomračenog Sunca i vašeg vladaoca Marsa, 2. oktobra, donosi rasprave sa partnerima i opasnost od rizičnih finansijskih transakcija. U drugoj polovini nedelje, mogući su vanredni troškovi.

Ljubav Pozicija Venere, vladaoca partnerskih odnosa, u osmoj kući, nagoveštava ljubomorne scene i rasprave. Pomračenje Sunca u kući partnerskih odnosa, 2. oktobra, najavljuje novu fazu u odnosu sa voljenom osobom, bilo da se odlučite za zajednički život ili za raskid ili razvod, ukoliko već duže vreme razmišljate o tome.

Zdravlje Stomačne tegobe.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Stigli ste do kraja jedne faze i pred vama je nov početak, naročito ako se bavite uslužnom, kreativnom delatnošću, radite u zdravstvu ili porodičnoj firmi. Možete da promenite neke navike, način poslovanja ili radno mesto i da prihvatite ponudu za prelazak tamo gde će vas više ceniti i gde ćete moći da napredujete. Aspekti Merkura, donose vam novac preko stranaca.

Ljubav Zbog pozicije Marsa, koji upravlja partnerskim odnosima,moguć je ulazak u vezu s nekim ko često putuje zbog posla, bavi se ugostiteljstvom, turizmom, organskom poljoprivredom, privatnim biznisom. U prvoj polovini perioda, trzavice sa saradnicima. U vreme pomračenja Sunca u Vagi, 2. oktobra, partnerovo ponašanje budi vašu sumnju.

Zdravlje Promenite način ishrane.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Nedelju pred vama obeležiće solarna eklipsa na vašem vladaocu Merkuru, planeti biznisa i dogovora, što vam donosi izazovne ponude, naročito ako radite u medijima, bavite se modom, dizajnom, novinarstvom, pisanjem. Kvadrat s Marsom u kući novca, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove, ali vam zato pozicija Venere obećava dodatni izvor prihoda. Čuvajte vredne sitnice.

Ljubav Konjunkcija Sunca i vašeg vladaoca Merkura u kući ljubavi, radosti i srećnih okolnosti, donosi vam brojne susrete i poznanstva a slobodnima i novu ljubav. U istoj kući, pomračenje Sunca, 2. oktobra, mnogima može doneti proširenje porodice ili promene u vezi sa decom. Period je povoljan za monetizovanje vašeg omiljenog hobija.

Zdravlje Podložnost povredama u kući.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Pomračenje Sunca, vladaoca poslovnog i ljubavnog života, u Vagi, sredinom perioda, stavlja akcenat na vaš dom i porodicu. Moguća je kupovina, prodaja ili preuređenje životnog prostora, selidba ili dogovor sa roditeljima o imovinskim pitanjima. Tajne iz prošlosti porodice izlaze na površinu. Trigon između Marsa i Saturna u kući kreativnosti, podstiče vašu ambiciju po pitanju saradnje sa strancima.

Ljubav Ulazak Sunca i Merkura u Vagu, početkom perioda stavlja akcenat na odnos sa partnerom, koji iz dana u dan postaje bolji. Ipak, tenziju mogu da podignu rasprave i ljubomorne scene sa voljenom osobom. U vreme pomračenja Sunca, u kućama privatnog života i karijere, 2. oktobra, možete da uđete u tajnu vezu s osobom koju viđate na poslu.

Zdravlje Čuvajte se u saobraćaju.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Sa pomračenim Suncem u trećoj kući, 2. oktobra, menja se vaš način razmišljanja, komuniciranja i donošenja odluka. Spremni ste da se više angažujete u dogovorima i poslovima u vezi sa intelektualnim delatnostima, putovanjima i u radu sa klijentima. Period nije povoljan za kupovinu ili prodaju automobila, kompjutera, mobilnog telefona. Odnos prema bliskim rođacima pretrpeće promene.

Ljubav Pozicija Venere, tokom ove nedelje, nagoveštava početak tajne romanse s nekim koga ćete upoznati na kraćem putu, predavanju u školi ili fakultetu, ili preko rođaka. Kvadrat između Marsa i Merkura, može da poremeti vaše planove i odnos s nekim prijateljima. Izbegavajte rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Unosite više tečnosti.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao U vreme pomračenja Sunca, na vašem vladaocu Merkuru, koji upravlja i vašom karijerom, sredinom nedelje, očekuju vas promene na finansijskom planu. Bolje ćete sagledati način na koji raspolažete novcem i preduzećete mere da nešto promenite. Možete se naći u situaciji da dobijete povišicu ili bolje plaćen posao, kao i da razmišljate o ulaganju novca u kupovinu stana, kuće, poslovnog prostora.

Ljubav Očekuje vas buran period na emotivnom planu, biće tu i platonskih ljubavi, ali i prevara i obmana, s obzirom da Neptun pravi opoziciju sa pomračenim Suncem u kući ljubavi. Na kraćem putu, možete da upoznate osobu koja radi u nekoj stranoj firmi. Krajem perioda, u vama počinje da se rađa sumnja u iskrenost osobe kojoj se dopadate.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Pomračeno Sunce na istom stepenu sa Merkurom i Crnim Mesecom Lilit, sredinom nedelje, donosi vam nove ideje i želju da osetite moć vaše zavodljivosti. A to vam daje priliku da u vaš život unesete promene koje odavno priželjkujete. Oslabljena moć vašeg vladaoca Venere, planete posla, utiče na vaše finansije donoseći neplanirane troškove. Dodatni oprez sa dokumentima i vrednim sitnicama.

Ljubav Aspekti Merkura u vašem znaku, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu vezu s nekim koga ste upoznali preko društvene mreže, u društvu prijatelja ili na većem skupu. Zauzete Vage, u drugoj polovini perioda, očekuju trzavice i rasprave sa mlađim članovima porodice, ali i sa bračnim partnerom, zbog njegove posesivnosti.

Zdravlje Promenite način ishrane.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Sa pomračenim Suncem u kući tajni i intuicije, sredinom perioda, spremni ste da okonačate neke svoje nedoumice u vezi sa bliskim osobama, ali i sa onima sa kojima radite. Ipak, povedite računa o tome šta i kome pričate. Period pogoduje psihoterapeutima, lekarima, farmaceutima, naučnim radnicima, savetnicima ili osobama koje rade u institucijama zatvorenog tipa.

Ljubav Aspekt sa Venerom, vladaocem partnerskih odnosa, tokom ove nedelje, slobodnima donosi susret s nekim ko se bavi javnom delatnošću ili nosi uniformu na radu. Krajem perioda, preko interneta, možete da upoznate osobu koja će probuditi vašu radoznalost i želju da je bolje upoznate. Zauzeti mogu da uđu u paralelnu vezu.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Pomračenje Sunca, sredinom perioda, donosi vam šansu da realizujete deo planova, mada će vas i dalje usporavati Saturn iz kuće privatnog biznisa. Možete brže da razvijete posao preko interneta ili nekih grupa i udruženja. I da stavite tačku na odnos sa jednim prijateljem, koji je izneverio vaša očekivanja. Izbegavajte rizične finansijske transakcije, u drugoj polovini nedelje.

Ljubav Opozicija između vašeg suvladaoca Neptuna i Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, u kući društvenog života, donosi vam flert sa harizmatičnom osobom u klubu, na proslavi ili u društvu prijatelja. U prvom delu nedelje, zauzete Strelce očekuje rasprava sa voljenom osobom. Krajem perioda, povedite računa o tome kome se poveravate.

Zdravlje Osetljiva koža.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Solarna eklipsa u Vagi, 2. oktobra, čini vas spremnim za novu fazu u karijeri i preuzimanje odgovornosti za složenije poslove. Otvaraju vam se i nove mogućnosti koje će vam doneti javno priznanje i ugled u profesionalnom krugu. Krajem perioda, možete da uvećate prihode preko poslova sa nekretninama i saradnje sa velikim udruženjima i organizacijama, kao i kontakata sa strancima.

Ljubav Aspekti Marsa u kući partnerskih odnosa, nagoveštavaju strastveni susret sa atraktivnom osobom preko društvene mreže ili na većem skupu. Neko s kim ste bili bliski, može poželeti da ponovo uđe u vaš život, naročito ako se radi o umetniku, lekaru ili osobi koja često putuje zbog posla. Izbegavajte rasprave sa ženama.

Zdravlje Pad imuniteta.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Pomračenje Sunca, 2. oktobra, najavljuje duža putovanja, stručno usavršavanje, ako radite u medijima, izdavačkoj kući, velikom udruženju, bavite se odnosima s javnošću. Narednih šest meseci, obrazovanje može igrati važnu ulogu u vašem životu.Pozicije vašeg suvladaoca Saturna i Neptuna u kući posla, upozoravaju na oprez sa novim investicijama. Nemojte da pozajmljujete novac nikome.

Ljubav Pozicije Merkura, vladaoca vašeg ljubavnog života, blizu pomračenog Sunca, vladaoca partnerskih odnosa, nepovoljno utiče na vašu komunikaciju sa voljenom osobom. Slobodne Vodolije mogu da uđu u vezu sa nekim ko često putuje zbog posla ima veze sa inostrnstvom.

Zdravlje Osetljivi zglobovi.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Solarna eklipsa u osmoj kući, početkom oktobra, najavljuje period vaše lične transformacije, kao i značajne promene u oblasti finansija, kredita, nasledstva i sponzorstva. Izazovni aspekti između Venere u znaku svog pada i vašeg vladaoca Neptuna, simbola inspiracije ali i obmana, upozorava umetnike i sportiste da povedu računa o tome kome poklanjaju svoje poverenje.

Ljubav Sa Crnim Mesecom Lilitom blizu pomračenog Sunca u vašoj kući strasti, sredinom nedelje, kao da ponovo otkrivate moć vaše zavodljivosti. Strastveni susret sa kolegom i osobom koja nosi uniformu na radu. Pozicija Saturna, planete prošlosti, u vašem znaku, nagoveštava susret sa starom simpatijom.

Zdravlje Podložnost infekcijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

SITUACIJA JE ŠOKANTNA, NISAM TO OČEKIVAO: Čuveni teniser zabrinut zbog Janika Sinera