DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 1. OKTOBAR: Devica da izbegne rasprave u porodici, a Strelac nepotrebne troškove, Vodolija da pazi šta potpisuje

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

30. 09. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u utorak 1. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 1. ОКТОБАР: Девица да избегне расправе у породици, а Стрелац непотребне трошкове, Водолија да пази шта потписује

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Vaš vladalac Mars u trigonu sa Venerom i Saturnom, donosi vam povećanje zarade preko porodičnog biznisa, nekretnina, dodatnih poslova, sponzora. Zauzete očekuju prijatni trenuci sa voljenom osobom, a slobodne ulazak u strastvenu vezu.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Saturn u kući planova pravi trigon sa Marsom i vašim vladaocem Venerom, donoseći vam kontakte sa strancima, putovanja i mogućnost stručnog usavršavanja u inostranstvu. Zauzete Bikove očekuju trzavice i rasprave na ljubavnom planu. Bol u leđima.
 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Venera u erotičnoj, zavodljivoj Škorpiji, pod uticajem Marsa, simbola strasti, teško ćete odoleti šarmu osobe koju ste već upoznali preko posla. I jedan Ovan želi što pre da vas vidi. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore. Podložnost povredama.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Venera, simbol ljubavi, u kući ljubavi, pravi sjajne trigone sa Marsom, planetom strasti i Saturnom u romantičnim Ribama, što slobodnima donosi mogućnost zaljubljivanja. Zauzete očekuje odlazak na zajednički put sa voljenom osobom. Nesanica.
 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Venera u strastvenoj Škorpiji pravi trigone sa Marsom u 12. i Saturnom u kući strasti, donoseći mogućnost ulaska u tajnu romansu. Na poslovnom planu, možete znatno da uvećate zaradu preko saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vladalac vašeg ljubavnog života, Venera u Škorpiji, obrazuje sjajne aspekte sa planetama akcije i stabilnosti, donoseći vam strastvene trenutke sa partnerom. Napeti aspekti Meseca sa Marsom i Saturnom, upozoravaju da izbegavate rasprave u domu i porodici. Opasnost u saobraćaju.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sa vašim vladaocem Venerom u Škorpiji, pod uticajem Marsa, koji upravlja vašim ljubavnim ali i poslovnim životom, možete da ostvarite veću zaradu. Budite ipak oprezniji kada je reč o dokumentaciji i čuvajte vredne sitnice. Pazite se za volanom.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Preko vašeg znaka prelazi Venera, simbol ljubavi ali i novca, donoseći vam sjajne šanse na emotivnom i finansijskom planu. Poslovna situacija još uvek zavisi od odluka koje donose osobe sa kojim ne možete da postignete dogovor. Unosite više tečnosti.
 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vladalac partnerskih odnosa, Merkur, pravi napet aspekt sa Marsom u kući novca i rizika, pa izbegavate nepotrebne troškove. Budite tolerantniji prema saradnicima, kao i rođacima, a roditelji prema deci. Podložnost povredama.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Vladalac ljubavnog života, Venera, u kući društvenog života, pravi trigone s vašim vladaocem Saturnom i Marsom, pa slobodni mogu da upoznaju nekoga ko nosi uniformu na radu. zauzete Jarčeve očekuju prijatni zajednički trenuci sa partnerom.
 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Venera, planeta novca u kući karijere, pod uticajima Marsa i vašeg suvladaoca Saturna, donosi vam novac preko poslova sa strancima, putovanja, izdavaštva, obrazovanja. Budite oprezniji kada je reč o rizičnim ulaganjima i podizanju kredita.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Veliki trigon u vodenim znacima, između Venere u Škorpiji, Marsa u Raku i Saturna u vašem znaku, slobodnima donosi nove susrete, ali i stare simpatije. Ako ste u braku ili dužoj vezi, partner može biti sklon preispitivanju nekih vaših odluka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NOVA PRILIKA ZA MLADE U NIS-U: Peta sezona programa „NIS ENERGY”