DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 6. OKTOBAR: Lav da bude tolerantniji, Strelac nervozan, Jarca muči nesanica

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

05. 10. 2024. u 22:30

SAZNAJTE šta vas u nedelju 6. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 6. ОКТОБАР: Лав да буде толерантнији, Стрелац нервозан, Јарца мучи несаница

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom u Škorpiji u kući novca i rizika, pod uplivom vašeg vladaoca Plutona, pred vama su novi poslovni izazovi. Ipak, biće i neplaniranih troškova. Strastveni trenuci sa emotivnim partnerom. Osetljiv urogenitalni trakt.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Dobar aspekt između Meseca u Škorpiji i Marsa, donosi vam romantičan susret sa Ribom. Budite tolerantniji prema saradnicima i kolegama. Izbegavajte rizične finansijske poteze. Poslušajte savet nutricioniste.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Ne odgovara vam pozicija Meseca zbog napetih aspekata koji unose tenziju u odnos sa saradnicima, ali i članovima porodice. Novac stiže preko saradnje sa osobama iz italijanskog jezičkog područja. Vodolija misli na vas. Izbegavajte alkohol.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, u večernjim satima, obrazuje trigon sa Saturnom, donoseći vam novac preko saradnje sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Na emotivnom planu biće puno uzbuđenja i dramatike, zbog partnerove potrebe za preuveličavanjem.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u ŠkorpijI, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Suncem, zbog čega bi trebalo da budete tolerantniji prema saradnicima. Ulaganje u posao sa nekretninama ili pokretanje privatnog biznisa, donosi vam zaradu. Unosite više tečnosti.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur pod uticajem Meseca iz kuće biznisa i logike, podstiče relaizaciju vaših ideje i zamisli. Dobijate poruku od romantičnog Raka. Zauzete Device mogu da uđu u romasnu sa kolegom. Smanjite unos šećera.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Prelazak Meseca preko astrološke kuće posla pod uticajem Marsa, donosi vam zaradu preko poslova u vezi sa medicinom, i uslužnim delatnostima. Prijatelji mogu da vas upoznaju sa interesantnom osobom. Više šetajte.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Sa Mesecom i asteroidom Viktorija u vašem znaku pod uticajem Plutona iz Jarca, možete da realizujete posao koji će vam doneti lepu zaradu. Shvatili ste da je zbog mira u kući bolje da se prilagodite željama voljene osobe. Potreban vam je odmor.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u znaku novca i moći, u koje pada vaša kuća tajni, donosi vam dvostruku zaradu, naročito ako se bavite uslužnim delatnostima ili nekretninama. Bračni partner je sklon ishitrenim zaključcima i odlukama. Nervoza.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec prelazi preko kuće planova obrazujući trigon s vašim vladaocem Saturnom, što vam donosi uvećanje prihoda. Trzavice s članovima porodice. Stara simpatija stiže sa dužeg puta i želi da se što pre vidi s vama. Nesanica.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Trigon između Meseca u kući karijere i Saturna u kući novca, donosi vam zaradu preko poslova sa nekadašnjim partnerima. Pozicija Sunca i Merkura u devetoj kući, donosi vam poznanstvo sa šarmantnom osobom na kraćem putu, predavanju, seminaru.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Sa Mesecom u petoj kući, u trigonu sa vašim vladaocem Neptunom, očekuje vas uvećanje prihoda, naročito ako se bavite kreativnim zanimanjem ili radite u zdravstvu. Romantičan susret sa osobom koja često putuje zbog posla. Pazite se u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?