DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 7. OKTOBAR: Lav da veruje intuiciji, Strelac ima šansu da zaradi dodatno, Vodolija ambiciozna

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

06. 10. 2024. u 21:30

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Strelca, šta vas u ponedeljak 7. oktobrta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 7. ОКТОБАР: Лав да верује интуицији, Стрелац има шансу да заради додатно, Водолија амбициозна

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Ishod dodgovora o poslovnom projektu koji zahteva vaše maksimalno angažovanje, saznaćete u večernjim satima. Preko posla možete da upoznate i nekoga ko će vas zaintrigirati na prvi pogled, moguće Strelca ili Vagu. Osetljivi sinusi.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Moguć konflikt sa emotivnim partnerom u prepordnevnim satima. Sa Mesecom u kući finansija, možete da ostvarite lepu zaradu preko posla sa strancima. Osoba koja vam se dopada, malo toga otkriva o sebi. Više šetajte.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Pozicija Meseca koji upravlja vašim finansijama, donosi vam mogućnost da realizujete neke svoje ideje, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Neplanirani izdaci. Razgovor sa ljubavnim partnerom u vezi sa zajedničkim životom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Sa vašim vladaocem Mesecom u kući posla, razmišljate o započinjanju saradnje sa strancima. Emotivni susret s jednom Škorpijom, može da dovede do emotivne krize u odnosu s njom. Procodite više vremena u društvu prijatelja.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Oslonite se na vašu intuiciju i na poslovnom i na ljubavnom planu. Ako planirate putovanje ili neki vid stručnog usavršavanja u inostranstvu, bićete u prilici da o tome razgovarate s nekim Strelcem. Smanjite unos šećera.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Sa Mesecom u kući biznisa, planirate nov poslovni projekat. Imate pordšku Lava. Romantični Rak želi da vas što pre vidi. Bračni ili dugogodišnji partner pokušava da vas ubedi u nešto što ne želite da prihvatite. Izbegavajte alkohol.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete novca, obećava uvećanje prihoda, ako se bavite kreativnim zanimanjem. Susret sa Strelcem, na kraćem putu ili večernjem događaju. Povedite više računa o finansijama. Osetljivi mokraćni kanali.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Pozicija Meseca u znaku Strelca donosi vam zaradu, preko kupoporodaje nekretnina ili uređenja enterijera. Dobijate poziv za izlazak od Raka. Neko s kim ste nekada bili bliski želi ponovo da bude deo vašeg života.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vaša kreativnost dolazi do izražaja u novom poslovnom projektu. Pred vama su izazovne šanse, koje vam mogu doneti uvećanje prihoda. Poslušajte savet Vage. Voljena osoba očekuje da joj posvetite više pažnje. Nesanica.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Obratite više pažnje na to kome se poveravate, naročito o nekim poslovnim idejama, ako ste decembarski Jarac. Mesec u kući ograničenja, donosi vam mogućnost odlaska na kraći put u inostranstvo. Dopada vam se jedan Bik.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u kući karijere, podstiče vašu ambiciju, ako se bavite trgovinom, nekretninama, građevinskim radovima, turizmom. Poslušajte savet Strelca. Osoba koja dolazi sa dužeg puta želi da se što pre vidi s vama. Glavobolja.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Prelazak Meseca preko kuće kontakata sa strancima i putovanja, može vam doneti ponudu za isplativ posao. Dogovor sa sa jednim Bikom može vam ukazati na mogućnost rešavanja jednog poslovnog problema. Izbegavajte alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)