DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 13. OKTOBAR: Rak da se čuva povrede, Strelac razmišlja o tajnoj vezi, Ribe će videti staru ljubav

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

12. 10. 2024. u 22:00

SAZNAJTE šta vas u nedelju 13. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 13. ОКТОБАР: Рак да се чува повреде, Стрелац размишља о тајној вези, Рибе ће видети стару љубав

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Već početkom perioda, jača moć Merkura, vladaoca vašeg posla i dogovora, koji ulazi u kuću novca i pravi trigon s Mesecom u Ribama, donoseći vam tajni dobitak ili honorarni posao. trzavice u domu i porodici. Čuvajte se infekcija.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Sa Merkurom koji ulazi u znak svoje egzaltacije, aprilski Bikovi biće fokusirani na dogovore o partnerskim poslovima. Zarada preko paralelnog posla. Slobodni mogu da upoznaju nekoga na putu, predavanju ili preko interneta.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur ulazi u Škorpiju, donoseći šansu majskim Blizancima da započnu privatni biznis. Veliki trigon između Jupitera u vašem znaku, Sunca u Vagi i Meseca u Ribama donosi vam novac preko inostranstva, izdavaštva, predavaštva.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Merkur ulazi u kuću ideja i pravi trigon sa vašim vladaocem Mesecom, donoseći vam novac preko kreativnih i poslova koji imaju dodirne tačke sa sportom ili brigom o deci. Poslušajte savet Jarca. Podložnost povredama u kući.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Veliki vazdušni trigon u kome je i vaš vladalac Sunce, najavljuje dogovor o aranžmanu preko rođaka ili partnera. Merkur, vladalac vašeg posla, ulazi u znak u kome je vrlo moćan i donosi vam novac preko porodičnog posla ili nekretnina.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, koji upravlja i vašom karijerom, ulazi u Škorpiju i pravi trigon s Mesecom, što vam ove sedmice donosi uspeh u poslovnim dogovorima, ako radite u medijima, bavite se pisanjem, prevođenjem. Oprez za volanom. Nesanica.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Veliki vazdušni trigon u kojem je i Sunce u vašem znaku, donosi vam novac preko turizma, advokature, marketinga. Aspekti Merkura, planete biznisa i dogovora, koji ulazi u kuću novca, donose vam uspeh preko posla koji nosi veći rizik.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Sa Merkurom koji posle godinu dana, ulazi u vaš znak i pravi trigon s Mesecom u kući kreativnosti, novac vam stiže preko umetnosti, inostranstva i prijatelja. Zauzete očekuju rasprave sa partnerom i mlađim članom porodice.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Merkur, vladalac partnerskih odnosa, ulazi u 12. kuću što nagoveštava tajnu romansu. Veliki vazdušni trigon u kojem je i vaš vladalac, Jupiter, donosi vam šansu da ostvarite planove, mada vas i dalje usporava Saturn, planeta stagnacije.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Merkur, planeta biznisa i logike, posle godinu dana, ulazi u 11. kuću praveći trigon s Mesecom, donoseći vam zaradu preko aranžmana sa prijateljima, emotivnim partnerom i stranaca. Dobijate poziv za izlazak od Device. Osetljiva koža.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Merkur, vladalac vašeg emotivnog života, posle godinu dana, ulazi u Škorpiju, nagoveštavajući romansu preko interneta. Veliki vazdušni trigon u kome je i Mesec u kući posla, donosi brže postizanje dogovora o isplativom projektu.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Merkura koji vlada partnerskim odnosima, donosi vam ljubav na putu ili upoznavanje s nekim preko društvene mreže. Neočekivan susret sa starom simpatijom budi stare uspomene. provodite više vremena u društvu prijatelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CELA DVORANA SE POKLONILA BODIROGI: Evo kakva je bila njegova rekacija (VIDEO)