DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 14. OKTOBAR: Blizanci nervozni, Vagu očekuje zanimljiv susret, Škorpiji dobar dan za finansije

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

13. 10. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u ponedeljak 14. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉAК 14. ОКТОБАР: Близанци нервозни, Вагу очекује занимљив сусрет, Шкорпији добар дан за финансије

Foto: Pixabay

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u Ribama danas prelazi preko Saturna, vladaoca vaše karijere u kući ograničenja, čineći vas nestrpljivijim. Moguće trzavice sa nadređenima i starijim članom porodice. Susret sa Vodolijom budi stare uspomene. Osetljivi sinusi.
 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Prelazak Meseca preko Saturna u Ribama podstiče vašu ambiciju ako poslujete sa strancima iz prekookeanskih zemalja ilil radite u medijima. Pozicija vašeg vladaoca Venere, simbola novca, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec se približava Saturnu u kući karijere čineći vas nervoznijim. Moguće odlaganje već dogovorenih poslovnih aranžamana. Pozicija vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa, upozorava na oprez sa finansijama. Nesanica.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec blizu Saturna upozorava junske Rakove na oprez u pregovorima s osobama koje žive u drugom gradu. Novac vam pristiže preko poslova sa rođacima. Emotivni partner provodi mnogo vremena na poslu pa počinjete da sumnjate.
 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Konjunkcija Meseca i Saturna u kući novca utiče na češće promene vašeg raspoloženja, ali donosi i mogućnosti za zaradu preko projekata sa strancima. Napet aspekt između Venere i Urana, zahteva prilagođavanje nekoj novoj situaciji.
 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vladalac kuće planova, Mesec, blizu Saturna, usporava realizaciju nekiog dogovora sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Avgustovske Device očekuju trzavice sa prijateljima i saradnicima. Emotivni partner pokazuje znake ljubomore.
 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Prelazak Meseca, vladaoca vaše karijere, preko Saturna, planete kašnjenja, donosi vam odlaganja poslovnih dogovora. Na nekom skupu, u večernjim satima, susret sa harizmatičnom osobom. Provodite više vremena u društvu prijatelja.
 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec, simbol emocija, blizu Saturna u kući ljubavi, pravi trigon sa Merkurom u vašem znaku povoljno utiču na komunikaciju sa partnerom. Vaš vladalac Pluton u sekstilu sa Venerom, povoljno utiče na vaše finansije. Smanjite unos šećera.

 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Spoj Meseca i Saturna u Ribama, koji upravljaju vašim i partnerovim finansijama, podstiču vašu želju za realizacijom ideje o privatnom poslu. Vanredni izdaci. Pozicija Merkura, slobodnima donosi poznanstvo preko interneta.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Vaš vladalac Saturn blizu Meseca u kući biznisa, inspiriše motiviše vas da date svoj maksimum u oblasti koja ima neke dodirne tačke sa umetnošću ili sportom. Dugogodišnji partner vam pruža emotivnu i finansijsku podršku. Izbegavajte alkohol.
 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Preko vašeg suvladaoca, Saturna, danas prelazi Mesec, usporavajući ili odlažući realizaciju poslovnih aktivnosti. Napet aspekt između Venere i vašeg vladaoca Urana, donosi rasprave ili raskid sa partnerom. Unosite više vitamina.
 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec blizu Saturna u vašem znaku pravi trigon sa Merkurom, vladaocem partnerskih odnosa, donoseći vam odlazak na kraći put sa voljenom osobom ili uvećanje zarade preko intelektualnih ili delatnosti povezanih sa čestim putovanjima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir