PAZITE ŠTA PRIČATE Astro savet za petak, 18. oktobar: Aspekti Meseca u Biku upozoravaju - Oprez u komunikaciji sa nadređenima i ženama

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

18. 10. 2024. u 07:00

MESEC, simbol emocija, raspoloženja, žena, naroda, danas ulazi u mirnog, stabilnog, pouzdanog, ali tvrdoglavog Bika i pravi samo napete aspekte, i to sa Suncem i Merkurom u vodenoj Škorpiji, Venerom u vatrenom Strelcu i Plutonom na kraju Jarca.

ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ Астро савет за петак, 18. октобар: Аспекти Месеца у Бику упозоравају - Опрез у комуникацији са надређенима и женама

Foto: Profimedia

Budući da pozicija Meseca pokazuje način na koji ispoljavamo naše emocije i utiče na naše raspoloženje, kao i na komunikaciju sa ženama (prvenstveno sa majkom, sestrom, bakom, ćerkom, kao i sa šeficama na poslu), danas ne bi trebalo insistirati na nečemu, ukoliko vidite da ne postoji mogućnost da to i ostvarite.

To ne znači da ćete odustati, ali možete da sačekate povoljniji trenutak, kada se zvezde budu drugačije poređale, odnosno, kada planete budu obrazovale povoljnije aspekte.

Kvadrat između Meseca i Plutona negativno utiče na podsvest, pa se udaljite od negativnih ljudi koji vole da "mrače", kao i od energetskih vampira, spremnih da iscede poslednji atom vaše snage pričajući vam o svojim problemima.

Opozicija između današnjeg jakog Meseca u Biku i jakog Merkura u Škorpiji, upozorava na veći oprez sa izjavama i porukama, naročito ako su izgovorene ili napisane u afektu, odnosno kada ste isprovocirani.

Inkonjunkcija između Meseca i Venere, planete koja upravlja znakom Bika u kome je danas Mesec, nepovoljno utiče na ljubavne odnose, kao i na komunikaciju sa ženama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom