DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 21. OKTOBAR: Blizanci da se klone svađe, Vagi dobar dan za posao, Ribe da pripaze na laži konkurencije

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

20. 10. 2024. u 20:30

SAZNAJTE šta vas u ponedeljak 21. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 21. ОКТОБАР: Близанци да се клоне свађе,  Ваги добар дан за посао, Рибе да припазе на лажи конкуренције

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Trigon između Meseca i Sunca, donosi vam priliv energije i kreativnosti na poslovnom planu, a susret s Lavom na ljubavnom. Pozicija Venere nagoveštava mogućnost romantičnog susreta sa interesantnom osobom na izložbi, sportskom događaju.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec pravi trigon sa Suncem u sedmoj kući, donoseći vam uspeh i niovac preko neke javne delatnosti, umetnosti, advokature. Voljenoj osobi se ne dopada vaš stav o zajedničkom problemu. Provodite više vremena u prirodi.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem znaku pod uticajem Sunca iz kuće posla, donosi vam mogućnost paralelnih izvora prihoda. Napet aspekt s vašim vladaocem Merkurom, najavljuje rasprave sa ljubavnim partnerom i mlađim članovima porodice. Oprez u saobraćaju.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u 12. kući pojačava vašu intuiciju, a trigon sa Suncem vašu kreativnost podstičući vas da postignete dogovor o isplativom projektu. Naglašena kuća prepreka, donosi trzavice u domu i porodici. Nesanica.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce obrazuje trigon sa Mesecom u komunikativnim Blizancima, donoseći vam susrete i poznanstva sa osobama koje su preko posla prisutne u javnosti. Odlazak na kraći put ili dogovor o poslovnom aranžmanu sa Vagom.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Napet aspekt vašeg vladaoca Merkura i Meseca u kući karijere, nepovoljnjno utiče na vaše planove u vezi sa pokretanjem samostalne delatnosti. Pozicija Neptuna, koji upravlja vašim ljubavnim životom, nagoveštava tajnu romansu sa Ribama.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Trigon Meseca sa Suncem u vašem znaku, donosi vam uspeh naročito ako se bavite predavaštvom, pravnim ili poslom zbog koga često putujete. Problemi zbog papirologije u vezi sa strancima. Partner vam nameće svoje stavove.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton, planeta strasti, pod uticajem Meseca, simbola emocija, donosi vam rasprave sa voljenom osobom. Novac vam pristiže preko paralelnog ili honorarnog posla. Strastveni susret sa Rakom. Unosite više vitamina.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Trigon između Meseca i Sunca u 11. kući, čine vaš društveni živt mnogo bogatijim. Pozicija vašeg suvladaoca Neptuna donosi inspiraciju umetnicima, ali i opasnost od prevare. Rasprava sa ljubavnim partnerom. Izbegavajte alkohol.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Svakodnevne, rutinske obaveze vam uglavnom oduzimaju dragoceno vreme, ali danas ne možete ništa da promenite. Mesec obrazuje kvadrat s vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam zahlađenje odnosa sa partnerom. Unosite više tečnosti.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Meseca u snalažljivim Blizancima donose vam uvećanje zarade, preko saradnje sa strancima, IT sektora, putovanja, predavaštva, medija. Emotivni partner planira da vas iznenadi pozivom na zajednički put. Više šetajte.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Trigon između Meseca i Sunca u kući novca, donosi vam mogućnost zarade preko honorarnog posla, ali i konkurenciju, koja će se potruditi da vam plasira neke lažne informacije. Poziv za izlazak od osobe koju ste upoznali preko prijatelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...