IŠLA SAM U SOLARIJUM I HTELA DA POCRNIM: Sada su mi izvadili organe da bi mi spasli glavu!

Novosti onlajn

27. 04. 2021. u 22:29

VEĆ godinama unazar odlazak u solarijum je vrlo popularan među devojkama, jer pomaže da izgledaju lepše i atraktivnije, međutim, ono o čemu se malo zna je činjenica da taj tretman u ozbiljnoj meri može da našteti koži i da izazove zdravstvene probleme.

ИШЛА САМ У СОЛАРИЈУМ И ХТЕЛА ДА ПОЦРНИМ: Сада су ми извадили органе да би ми спасли главу!

Foto: Depositphotos

Koliko to može opasno da bude, najbolje govori primer devojke iz Valjeva, Katarine Čočović, supruge i majke dvojice dečaka, koja danas ima 35 godine, od čega se od malignog melanoma leči već šest godina. U emotivnoj objavi na Instagramu, ona je kroz svoj lični primer, upozorila sve devojke šta konstantni odlazak u solarijum donosi za sobom.

Uz njenu dozvolu, objavu vam prenosim u celosti;

Zbog svojevremeno lične čežnje za preplanulim tenom, omogućila sam sebi tretmane:

1. neznani broj hirurških operacija uz odstranjivanje pojedinih organa.

2. doživotnu terapiju jednom mesečno na IORS-u Beograd.

3. status invalidskog penzionera u svojoj tridesetidrugoj godini života.

4. sprovođenje tri puta GAMA noža.

5. tronedeljnjni svakodnevni odlazak na X nož.

Zapravo sam odlazeći u solarijum i izlagajući se štetnim UV zracima ( period od 11h-16h ) obezbedila sebi 6 godina ful "aranžman" zvani MALIGNI MELANOM (IV faza)

Ukoliko vam je primamljiv ovaj aranžman izvolite u solarijum, ali ja danas da mogu avansno bih odabrala "aranžman" BEO TEN i DEBELI HLAD, ali sam zakasnila za FRST MINUT ponudu.

1) SOLARIJUM

2) sunčanje kad je UV indeks ", napisala je ona na kraju svoje objave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak