IZGORELA VIKENDICA: Dve osobe stradale, bjelovarski vatrogasci na terenu

Tanjug

06. 06. 2021. u 11:01

DVE osobe su smrtno stradale u požaru koji je izbio u vikendici u naselju Puričani kod Bjelovara, saopšitla je danas hrvatska policija.

ИЗГОРЕЛА ВИКЕНДИЦА: Две особе страдале, бјеловарски ватрогасци на терену

Depositphotos

Komandant bjelovarskih vatrogasaca Davor Đalog kazao je da je požar ugašen, ali da su vatrogasci i dalje na terenu, preneo je portal Index.hr.

Uzrok požara još nije poznat.

Portal Danica nezvanično saznaje da su dve osobe spavale kad je izbio požar i da su se navodno ugušile.

Kako prenosi regionalni portal Bjelovar.live, navodno je reč o dvojici mladića u dvadesetim godinama. U toku je policijski uviđaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!