TRAŽILI UBICU, NAŠLI ARSENAL: Racija u sarajevskoj ulici DŽemala Bijedića

V. N.

23. 01. 2022. u 06:53

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova Sarajevskog kantona su, u okviru istrage ubistva lica čiji su inicijali K.L., koje se dogodilo u prošli četvrtak, pretresli na području Sarajeva dva stana i pronašli veću količinu oružja i narkotika, te uhapsili jedno lice.

ТРАЖИЛИ УБИЦУ, НАШЛИ АРСЕНАЛ: Рација у сарајевској улици Џемала Биједића

Foto MUP

U Ulici Džemala Bijedića, gde živi osoba čiji su inicijali A. A., tokom pretresa u stanu su pronađene dve ručne bombe, jedan raketni bacač, devet pušaka, dva pištolja, 1.067 metaka, dva prigušivača, 370 grama heroina, 525 grama marihuane, 40 grama kokaina, 1.150 grama spida, tri digitalne vage, dve mašine za vakumiranje, futrola i pribor za oružje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)