TRAGEDIJA U SLOVENIJI: Preminulo dete ostavljeno u automobilu na suncu

Tanjug

20. 06. 2023. u 16:15

U NASELjU Sv. Lovrenc u slovenačkoj opštini Prebold danas su vatrogasci iz pregrejanog automobila izvukli dete, koje je, nažalost, već bilo mrtvo.

ТРАГЕДИЈА У СЛОВЕНИЈИ: Преминуло дете остављено у аутомобилу на сунцу

Foto: Tanjug

Dete je, naime, preminulo u automobilu, koji je ostavljen zaključan na suncu.

Sve se dogodilo oko 13 sati kada je dobijena dojava, ali uprkos brzoj intervenciji prolaznika i pruženoj prvoj pomoći vatrogasaca, detetu nije bilo pomoći, prenela je slovenačka N1 tv.

U akciji spašavanja deteta bio je uključen i helikopter slovenačke vojske.

Nacionalni institut za javno zdravlje Slovenije uputio je građanima apel da ne ostavljaju decu i ne samo decu u parkiranom automobilu na visikim temperaturama, jer može biti kobno.

BONUS VIDEO: PALA TERASA SA 11.SPRATA SOLITERA: Drama u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)