LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT RANJENE ŽENE: Posle stravičnog zločina u Gradačcu proglašena trodnevna žalost

D.B.M.

12. 08. 2023. u 16:14

LEKARI u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli bore se za život L.O, žene koju je pre dva dana teško ranio Nermin Sulejmanović u Gradačcu.

ЛЕКАРИ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ РАЊЕНЕ ЖЕНЕ: После стравичног злочина у Градачцу проглашена тродневна жалост

Foto: Jutjub/Avaz TV/Instagram/iron_bb24

Ona je i dalje u veoma teškom stanju, na aparatu za veštačku ventilaciju. Zdravstveno stanje N.P, još jedne žrtve krvavog pira je stabilno. On je u tuzlansku bolnicu dovezen sa povredama nogu. Devetomesečna devojčica, koja je pronađena u lokvi krvi u blizini ubijene svoje majke, najverovatnije će biti predata nadležnom Centru za socijalni rad.

Podsetimo, Sulejmanović je u petak iz pištolja u Gradačcu najpre usmrtio svoju nevenčanu suprugu i dva muškarca, oca i sina, a onda je ranio jednog policajca, kao i još jednog muškarca i ženu. Na kraju je presudio sebi.

U gradu je proglašena trodnevna žalost, a gradonačelnik Edis Dervišagić rekao je da je odluku donelo Gradsko veće Gradačca na hitnoj sednici i da će biti na snazi do 14. avgusta. Najavljeno je da će Ambasada Turske u BiH učiniti sve što je u njihovoj moći da pomognu svojim državljanima posle ovih potresnih dešavanja.

Kao što je poznato, Sulejmanović je krvavi pir započeo u vikendici, gde je ubio svoju ženu, dok je sve prenosio preko društvene mreže Instagram. Pomahnitali ubica usmrtio je i dvoje turskih državljana, oca i sina Džengiza i Denisa Ondera (23), dok je njihovu ženu i majku L. O. teško ranio. Prema dosadašnjim saznanjima iz istrage, on je posle toga seo u automobil i krenuo prema centru Gradačca, s namerom da nastavi, kasnije će se ispostaviti, krvavu osvetu. U masovnoj pucnjavi u Gradačcu su ranjeni i jedan građanin i policajac.

Prenos uživo na Instagramu je gledalo 20.000 ljudi, a snimak je sakupio i izvestan broj lajkova. Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak zatražiće od Federalne uprave policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona da se ispitaju sve osobe koje su na društvenim mrežama, a posle ubistava u Gradačcu, podržavale ubicu i veličale zločin koji je počinio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!