STRAŠNE INFORMACIJE ISPLIVALE NAKON MASAKRA U GRADAČCU: Sudija odbila zahtev za zabranom prilaska, a kopirala rešenje iz drugog predmeta

Novosti online

12. 08. 2023. u 19:35

SUDIJA koja nije zabranila Nerminu Sulejmanoviću da priđe Nizami Hećimović, deo odluke u ovom predmetu prepisala je iz drugog predmeta. Četiri dana kasnije, Sulejmanović je napravio horor u Gradačcu.

СТРАШНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ИСПЛИВАЛЕ НАКОН МАСАКРА У ГРАДАЧЦУ: Судија одбила захтев за забраном приласка, а копирала решење из другог предмета

Foto: Fejsbuk

Nizama Hećimović je početkom jula ove godine zatražila od nadležnih institucija da je zaštite od njenog nevenčanog supruga i nasilnika Nermina Sulejmanovića.

Nizama je letos uspela da pobegne iz njihove zajedničke kuće sa devetomesečnom bebom, a početkom avgusta je sa modricama po licu i telu zatražila pomoć policije Tuzlanskog kantona. Plašila se da svedoči i tražila je samo pomoć.

Policija je 7. avgusta zatražila od Opštinskog suda u Gradačcu da zabrani Nerminu Sulejmanoviću da priđe njegovoj supruzi Nizami.

- Zahtev MUP-a TK za izricanje predložene zaštitne mere zabrane uznemiravanja i uhođenja lica izloženog nasilju i zaštitne mere približavanja žrtvi nasilja se odbija, a postupak se obustavlja - presudila je opštinski sudija iz Gradačca Lejla Numanović.

Prema pisanju bosanskohercegovačkih medija, sudija je sa ovim slučajem pomešala i druge slučajeve nasilja u porodici.

U delu rešenja, kao izvršilac nasilja odjednom se pojavljuje ime čoveka po imenu Muharem Ćelosmanović umesto imena Nermina Sulejmanovića, a pojavljivanje njenog imena u obrazloženju takođe dokazuje da je zaista reč o slučaju Nizame Hećimović.

Četiri dana kasnije, Nermin Sulejmanović upada u kuću Nizamine tetke, gde se ona skrivala. Ispalio je četiri hica u teču ubijene žene i pogodio ga u nogu.

Oteo je Nizamu i odveo je u vikendicu kod Gradačca, ​​a onda je uključio kameru i počeo da emituje torturu i ubistvo.

Zatim je ubio dvojicu muškaraca, a potom izvršio samoubistvo.

BONUS VIDEO: KRVAVA TUČA U ROŽAJAMA - Nožem povređene tri, uhapšene dve osobe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (1)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...