PONOVO NESTAO: Hrvatska policija opet traga za dečakom iz Zagreba

Tanjug

11. 01. 2024. u 22:53

Hrvatska policija objavila je danas da je ponovo nestao jedan od trojice pronađenih dečaka, Ivan Šnajdar.

ПОНОВО НЕСТАО: Хрватска полиција опет трага за дечаком из Загреба

Foto: Nestali Hrvatska

Reč je o jednom od trojice dečaka koji su nedavno nestali u Hrvatskoj, a koji su, kako je ranije danas objavljeno, pronađeni živi i zdravi.

Policija je na stranici Nestali.hr objavila da je danas ponovo nestao 14-godišnji Ivan Šnajdar, koji se udaljio sa adrese u Zagrebu, u naselju Brezovica, gde ima boravište.

Kao mesto prebivališta navedena je Petrinja.

Policija je apelovala na građane da je obaveste u slučaju da poseduju informacije o nestalom dečaku, prenosi hrvatski Index.

Tokom nekoliko proteklih dana hrvatskoj policiji je prijavljen nestanak trojice dečaka rođenih 2009. godine, dvojica se nakon praznika nisu vratila u domove za decu u kojima su smešteni - jedan u Brezovici, a drugi u zagrebačkim Dugavama, dok je u međuvremenu, potraga za dečakom u Rijeci obustavljena jer je pronađen.

Prvi je 7. januara nestao Ivan Šnajdar, koji se udaljio s adrese u Zagrebu, dan kasnije u Rijeci je nestao Lukas Kiralj Jeremić, a istog dana u Zagrebu je nestao i Patrik Geck.

Nakon nestanka dvojice dečaka iz Zagreba i Rijeke, policija je pokrenula potragu, ali se, kako je preneo danas hrvatski Indeks, ispostavilo da su neki dečaci odlučili da produže zimske praznike i ne vrate se u dom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!