DETALJI PADA AVIONA U HRVATSKOJ: Povređene četiri žene, sve strane državljanke

Novosti online

01. 06. 2024. u 09:54

POLICIJA je izvršila uviđaj o padu malog aviona na ostrvu Hvar i utvrdila da se nesreća dogodila juče oko 14.15 sati na Starogradskom polju kod sportskog aerodroma prilikom sletanja sportskog aviona.

ДЕТАЉИ ПАДА АВИОНА У ХРВАТСКОЈ: Повређене четири жене, све стране држављанке

Foto: Fejsbuk/Ravnateljstvo civilne zaštite MUP RH

Utvrđeno je da je avionom upravljao 68-godišnji francuski državljanin, dok je putnica u avionu bila 64-godišnji francuska državljanka, saopštila je policija.

U incidentu su povređene 52-godišnja žena, žena od 62 godine i žena od 47 godina, sve nemačke državljanke, koje su se kretali makadamskim putem pored aerodroma na koji je pao avion, saopštila je hrvatska policija.

Povređen je i 64-godišnji putnik iz aviona. Sve četiri povređene osobe trenutno su na medicinskom lečenju, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi u saopštenju za javnost, policija će nastaviti da istražuje nesreću u saradnji sa Hrvatskom agencijom za civilno vazduhoplovstvo kako bi se u potpunosti utvrdile sve okolnosti.

(Indeks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SRPSKI FUDBALERI OVAJ VELIKI HIT SLUŠALI U SVLAČIONICI: Pevačica se odmah oglasila - Svim srcem uz naše momke (FOTO)