PREMINUO MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U ZAGREBU: Povrede bile preteške, nije mu bilo spasa

Novosti online

11. 06. 2024. u 22:08

ČOVEK koji se jutros oko 9.40 sati polio benzinom i zapalio na Markovom trgu preminuo je, nažalost, u Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu.

ПРЕМИНУО МУШКАРАЦ КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО У ЗАГРЕБУ: Повреде биле претешке, није му било спаса

FOTO TANJUG/ FOTO HINA/ TOMISLAV PAVLEK

- Muška osoba koja se danas samozapalila na Markovom trgu u Zagrebu te je bila zbrinuta na Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u jedinici intenzivnog lečenja je usprkos preduzetim naporima lekara preminula od zadobijenih povreda nešto posle 21 sata - saopštili su iz bolnice.

Reč je o 57-godišnjaku koji je zadobio opekline četvrtog stepena, a lekari iz Klinike saopštili su da je zadobio i endoopekotine, te da je u bolnicu stigao u izrazito teškom stanju jer mu je gotov cela površina tela bila zahvaćena opekotinama.

Podsetimo, muškarca je na Markovom trgu prvi uočio policijski službenik koji oko zgrada Vlade i Sabora obavlja bezbednosne poslove. Krenuo je prema muškarcu koji se u tom trenu polio zapaljivom tečnošću, a policajac je odmah zgrabio vatrogasni aparat i započeo s gašenjem. Ubrzo su stigli i vatrogasci kao i Hitna pomoć koja je muškarca hitno prevezla na Kliniku za traumatologiju.

(24sata.hr)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama