PIJAN KOMŠIJU IZBO KUHINJSKIM NOŽEM: Jezivo ubistvo zgrozilo Republiku Srpsku

Novosti online

03. 08. 2024. u 15:07

RADOMIR je povredama podlegao u bolnici.

ПИЈАН КОМШИЈУ ИЗБО КУХИЊСКИМ НОЖЕМ: Језиво убиство згрозило Републику Српску

Foto: D.C.

M. B. (63) iz Milića uhapšen je zbog sumnje da je u alkoholisanom stanju ubio komšiju Radomira M. (66).

Zločin se dogodio juče oko 15.45 časova na lokalnom putu u Krajčinovićima. Kako javlja ATV svemu je prethodila svađa između komšija. M. B. je navodno kod sebe imao nož koji je tokom svađe potegao i nasrnuo na komšiju Radomira i naneo mu dve ubodne rane. Radomir M. je nakon ranjavanja prevezen u Hitnu pomoć, ali je ubrzo podlegao povredama.

- Dežurni lekar Doma zdravlja Sveti Nikola obavestio je PS Milići da im je dovezen R.M. koji je podlegao povredama zadobijenim od uboda noža - saopšteno je iz PU Zvornik.

Pojašnjavaju da je, postpuajući po prijavi, policija došla do saznanja da je zločinu prethodio verbalni i fizički napad između R.M. i M.B. koji je pronađen i uhapšen.

- Izvršenim alkotestiranjem kod M.B. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,85 g/kg - navode u policiji.

Dodaju da su uviđaj na licu mesta izvršili policijski službenici PU Zvornik u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

- Po nalogu tužioca telo lica R.M. prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske radi vršenja obdukcije. Nakon završene kriminalističke obrade M.B. će biti sproveden nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje - saopštila je policija.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: OTKRIVEN MOTIV TROSTRUKOG UBISTVA U KNjAŽEVCU: Aleksa je govorio da ne može više da podnese

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!