''OD IZLIZANOG TRABUNJANJA O MALIGNOM RUSKOM UTICAJU, DO KONAKOVIĆEVOG EVROPEJSTVA - SVE JE FEJK'': Željka Cvijanović jasno poručila ministru

Novosti online

09. 08. 2024. u 12:24

SRPSKI član Predsedništva BiH Željka Cvijanović istakla je da je ministar inostranih poslova u Savetu ministara Elmedin Konaković jedinstven primer jednog zvaničnika u svetu koji traži zadržavanje kolonijalnog statusa za sopstvenu zemlju, a ne veći stepen samostalnosti i suverenosti.

ОД ИЗЛИЗАНОГ ТРАБУЊАЊА О МАЛИГНОМ РУСКОМ УТИЦАЈУ, ДО КОНАКОВИЋЕВОГ ЕВРОПЕЈСТВА - СВЕ ЈЕ ФЕЈК: Жељка Цвијановић јасно поручила министру

SRNA


Komentarišući Konakovićevo pismo upućeno članicama Saveta za sprovođenje mira, zvaničnicima SAD, EU, kao i zemalja članica Unije sa zahtevom da zadrže OHR u BiH, jer, kako on smatra, "BiH bez OHR-a postaće nefunkcionalna zemlja izložena malignom ruskom uticaju", Cvijanovićeva je rekla da je, inače, sve što je u pismu naveo laž i da ne postoji doslovno niti jedna istinita rečenica.

- Od izlizanog trabunjanja o malignom ruskom uticaju, do Konakovićevog evropejstva - sve je fejk - navela je Cvijanovićeva u izjavi za Srnu.

Ona je naglasila da, po ko zna koji put, Konaković privatizuje zajedničke institucije i pokušava da lični podanički apel predstavi kao zvanični stav BiH.

- Što se mene tiče, Konaković u svoje ime može tražiti i da se BiH pripoji Marsu, ali u ime BiH ne može raditi ništa bez saglasnosti svih njenih naroda - istakla je Cvijanovićeva.

Što se tiče dela njegovog pisma u kojem govori o "minornim političkim snagama", Cvijanovićeva je istakla da ne zna na koje snage Konaković misli, ali zna da je u vlasti na zajedničkom nivou njegova među najminornijim.

BONUS VIDEO: SRAMNA IZJAVA SARAJEVSKOG POLITIČARA! Srpske žrtve su mala GREŠKICA u časnoj borbi Armije BiH!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE JOŠ DA NAS SNAĐE?! Selektor Svetislav Pešić zabrinuo sve pred meč Srbija - Nemačka (VIDEO)