POLICAJAC ZAUSTAVIO ŽENU, PA UMESTO DA JOJ NAPIŠE KAZNU POČEO DA JE LJUBI PO VRATU I GRUDIMA: Bizaran slučaj u Severnoj Makedoniji

Novosti online

15. 08. 2024. u 15:53

JEDAN policajac iz Severne Makedonije tereti se za zloupotrebu službenog položaja, a nakon što je otkriveno da je ženu, koju je zaustavio na ulici zbog prekršaja, izljubio po grudima i licu, umesto da joj napiše kaznu!

ПОЛИЦАЈАЦ ЗАУСТАВИО ЖЕНУ, ПА УМЕСТО ДА ЈОЈ НАПИШЕ КАЗНУ ПОЧЕО ДА ЈЕ ЉУБИ ПО ВРАТУ И ГРУДИМА: Бизаран случај у Северној Македонији

Foto: Vikipedia

Na osnovu DNK uzoraka je identifikovan, a nakon što je ona sva prepadnuta podnela krivičnu prijavu.

Kako je saopšteno, policajac se sumnjiči da je 31. jula, oko 22.30 časova, ispred poznatog hotela u Skoplju, napastvovao ženu koju je prethodno zaustavio.

Žena je, kako pišu mediji, napravila saobraćajni prekršaj, a policajac je zaustavio vozilo "micubiši kolt" i prilikom proveravanja dokumenata je ustanovio i da žena upravlja automobilom bez vozačke dozvole.

Umesto da je isključi iz saobraćaja i napiše joj kaznu, on je, kako su vozačeva vrata bila otvorena, promolio glavu unutra, ščepao je ženu za glavu, a potom počeo mahnito da je ljubi po glavi, vratu i grudima.

Tada se povukao i rekao joj: -Sada ću da te pustim. Morao sam da te osetim, da te vidim.

Nakon toga je, prema prijavi, tresnuo vratima od automobila i rekao joj da može da ide.

Žena je krenula da vozi, ali je odmah otišla da prijavi slučaj. Sa njene kože su uzeti DNK uzorci i na osnovu opisa i uzoraka, identifikovano je ko je pomahnitali policajac.

Nadležni tužilac je izdao naređenje za sprovođenje istražnog postupka protiv policajca, koji se tereti za zloupoterbu položaja. Tražio je i određivanje pritvora navodeći da postoji opasnost od bekstva i uticaja na svedoke.

Međutim, nadležni sudija je policajcu odredio kiućni pritvor i očekuje se njegovo saslušanje.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GLOBALNI ENERGETSKI PEJZAŽ: Energija vetra i vetroparkovi u modernoj tehnologiji