GLEDAO KAKO DOMAR UBIJA DIREKTORA GIMNAZIJE: Jeziva ispovest očevica trostrukog ubistva u Gimnaziji u Sanskom Mostu

Novosti onlajn

21. 08. 2024. u 14:14

OČEVIDAC jezivog ubistva u gimnaziji u Sanskom Mostu otkrio je stravične detalje zločina u kojem su život izgubili direktor ove obrazovne ustanove Nijaz Halilović, sekretarica Nisveta Kljunić i profesorica engleskog jezika Gordana Midžan.

ГЛЕДАО КАКО ДОМАР УБИЈА ДИРЕКТОРА ГИМНАЗИЈЕ: Језива исповест очевица троструког убиства у Гимназији у Санском Мосту

Foto: Jutjub printskrin/ Hayat Media BiH

Njih troje je, kako se sumnja, iz automatske puške ubio Mehmed V., domar, a zatim je pokušao da počini samoubistvo tako što je sebi pucao u grudi.

Prema nezvaničnim informacijama, ubica je noseći automatsku pušku u ruci ušao u objekat Gimnazije i nije nasumično pucao po školi, već je po kabinetima tražio tačno određene osobe u koje je potom pucao i lišio ih života. U trenutku kada je ušao u kabinet direktora, u blizini se zadesio pomoćni radnik koji je za "Nezavisne" ispričao strašne detalje.

- Bio je zaista stravičan prizor, jer je u direktora pucao i ranio ga. Pritrčao sam da mu pomognem, ali me je u tom trenutku odgurnuo i ispalio još nekoliko metaka u njega - kaže očevidac ovoga događaja u izjavi za "Nezavisne novine".

O motivima zločina se još ne zna ništa pouzdano, ali se nagađa kako je osumnjičeni sa ubijenima odranije imao određene razmirice koje se tiču određenih disciplinskih sankcija kojima je bio izložen zbog neizvršavanja radnih zadataka. Navodno im je i ranije upućivao verbalne pretnje.

Foto: Printscreen/Jutjub/RTV "Sana" Sanski Most

Ubijeni direktor

Inače, za osumnjičenog kažu kako je bio miran i povučen, učestvovao je u proteklom ratu, a oni koji su ga bolje poznavali tvrde da je bio psihički labilna osoba. U nekoliko navrata žalio se lokalnim novinarima kako je navodno izložen mobingu na radnom mestu.

Ovaj događaj je duboko potresao javnost Sanskog Mosta, jer su svi ubijeni bili ugledni građani i omiljeni profesori. Načelnik opštine Sanski Most Faris Hasanbegović je istakao kako je ovo događaj kakav se ne pamti u novijoj istoriji ovoga grada.

- Ovo je šokantan događaj i teško je u ovome trenutku naći i uputiti reči utehe porodicama ubijenih. Izgubili smo živote naših dragih sugrađana koji su mnogo značili našoj lokalnoj zajednici i iskreno se nadamo da se ovako nešto više nikada neće dogoditi - istakao je Hasanbegović.

Prema poslednjim informacijama, osumnjičeni za ubistvo je teško ranjen, a nakon što je primljen u hitnu pomoć Doma zdravlja u Sanskom Mostu, transportovan je u Univerzitetsko-klinički centar u Banjaluci.

BONUS VIDEO:

RODITELjI UBIJENE DECE STIGLI U SUD: Danas suđenje Urošu Blažiću za masakr

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMA TUGOVANJA: Ben Aflek sa njom provodi vreme na dan kada je DŽenifer Lopez podnela zahtev za razvod (FOTO)