ILEGALNIM ORUŽJEM LIKVIDIRAO TRI OSOBE U ŠKOLI: Oglasio se ministar unutrašnjih poslova, otkrio nove detalje o zločinu u Sanskom Mostu

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

21. 08. 2024. u 20:58

MINISTAR unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona Adnan Habibija rekao je da Mehemed Vukalić, koji je danas ubio direktora škole u Sanskom Mostu Nijaza Halilovića, te profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan i školsku sekretaricu Nisvetu Kljunić, nije bio od ranije poznat policiji.

ИЛЕГАЛНИМ ОРУЖЈЕМ ЛИКВИДИРАО ТРИ ОСОБЕ У ШКОЛИ: Огласио се министар унутрашњих послова, открио нове детаље о злочину у Санском Мосту

Foto: AP Photo/Edvin Zulic

Habibija je dodao da je Vukalić pri izvršenju zločina koristio ilegalno oružje.

Kazao je da je zločin počinjen automatskom puškom, a da će kriminalističkom obradom biti utvrđeni motivi događaja.

Foto: Fejsbuk printskrin

Podsećamo, prema informacijama iz Sanskog Mosta, počinilac ovog strašnog zločina bio je zaposlen kao domar, odnosno pomoćni radnik u školi, Mehemed Vukalić.

Prve informacije iz istrage sugerišu da je ubica imao nerešene radno-pravne sporove sa institucijom u kojoj je bio zaposlen. Navodno je ranije razgovarao sa školskom upravom o svom radnom statusu, a protiv njega je bio pokrenut disciplinski postupak.

U ovom tragičnom događaju, počinilac je usmrtio direktora Gimnazije u sklopu Srednjoškolskog centra Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan, i školsku sekretaricu Nisvetu Kljunić.

Policija je ranije potvrdila da je u trenutku pucnjave u školi bilo dece.

(Kliks)

BONUS VIDEO: RODITELjI UBIJENE DECE STIGLI U SUD: Danas suđenje Urošu Blažiću za masakr

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA GLEDA I NE VERUJE: Sin poznatog hrvatskog košarkaša odabrao da igra za Srbiju!