"LETELI" STOLOVI I STOLICE: Snažno nevreme u regionu, vetar nosio sve pred sobom (VIDEO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

21. 08. 2024. u 22:31

VETAR olujne jačine danas poslepodne je pogodio Mostar.

ЛЕТЕЛИ СТОЛОВИ И СТОЛИЦЕ: Снажно невреме у региону, ветар носио све пред собом (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram/mostarinfobih

Najveći grad u BiH na Neretvi, danas je konačno dobio osveženje, ali je snažan vetar načinio materijalnu štetu na pojedinim objektima u centru grada.

Kako se može videti na video snimku objavljenom na instagramu, vetar je sa sobom nosio stolice i stolove ugostiteljskih objekata, kao i suncobrane na popularnoj turističkoj lokaciji na Velikim stepenicama u blizini Starog mosta.

Inače, prvi dani ove sedmice doneli su sa sobom lokalne pljuskove, dok je u pojedinim delovima Bosne i Hercegovine bilo i grmljavine, grada i nepogoda. Pljusak je danas u poslepodnevnim satima osvežio i Sarajevo i ublažio sparinu iz prvog dela dana, preneo je Kliks.

U nastavku sedmice, počevši od sutra najavljeno je sve više sunca uz porast temperatura, javili su meteorolozi sa BHMeteo.ba. Slede nove vrućine, ali ne tako izražene i dugotrajne kao ranije ovog meseca.

Glavnina ovog dugog i paklenog leta je iza nas, iako će letnih vrućina još itekako biti. Krajem ove sedmice temperature lokalno do oko 35 stepeni Celzijusa.

- Nekih značajnijih meteoroloških dešavanja zasada nema, do kraja meseca uglavnom dominacija sunca. U pojedinim danima lokalna pojava pljuskova, a temperature i dalje letnje - najavili su meteorolozi.

BONUS VIDEO: MAGIČNA ETNA: Pogledajte spektakularnu erupciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMA TUGOVANJA: Ben Aflek sa njom provodi vreme na dan kada je DŽenifer Lopez podnela zahtev za razvod (FOTO)