"ŠTA SE TO PROMENILO U POSLEDNJIH MESEC DANA?" Novi sukob u Hrvatskoj, odmah se oglasio Milanović

Novosti online

04. 09. 2024. u 17:14

PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović iznenađen je izjavom ministra odbrane Ivana Anušića, da u ovakvim uslovima više ne može da radi i poručio mu da zna gde ga može naći, ukoliko ministar odbrane zaista ima potrebu nešto da mu kaže o stanju u Hrvatskoj vojsci.

ШТА СЕ ТО ПРОМЕНИЛО У ПОСЛЕДЊИХ МЕСЕЦ ДАНА? Нови сукоб у Хрватској, одмах се огласио Милановић

Foto: EPA/FILIP SINGER

Milanović ističe da je sa Anušićem u proteklih devet meseci imao dobru saradnju i upitao ga šta se to promenilo u poslednjih mesec dana.

- Njegove reči su me iznenadile jer u proteklih devet meseci, koliko je on ministar, mi smo dobro sarađivali. Bolje rečeno, sarađivali smo i donosili odluke na način kako je to i predviđeno hrvatskim Ustavom i zakonima. Od ministra odbrane takvu saradnju jedino sam i očekivao, jer sam se i sam u našoj saradnji vodio isključivo slovom i duhom Ustava i zakona - napisao je Milanović na Fejsbuku.

Milanović je ukazao da se Anušić nijednom do sada nije požalio na njihovu saradnju, niti mu je ukazao na bilo kakav problem u toj saradnji.

- A imao je prilika za to, jer smo se mnogo puta sreli i razgovarali. Voleo bih zato da čujem od ministra – šta se to promenilo u poslednjih mesec dana - kaže Milanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GLADNI I ŽEDNI PREVOZILI PET TONA KOKAINA: Detalji optužnice u Beogradu protiv 20 pripadnika Balkanskog kartela