"OSTALA SAM BEZ BRATA, SESTRE, SNAJE I BRATANCA..." Starica iz BiH u poplavama izgubila porodicu i dom, kroz suze opisala tragediju (VIDEO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

05. 10. 2024. u 17:02

"IZGUBILA sam četvoro, nemam više nikoga, kuća mi je uništena, nema nikoga, nikog. Šta da vam kažem..." govori kroz suze Alka Glušić (74) iz Donje Jablanice.

ОСТАЛА САМ БЕЗ БРАТА, СЕСТРЕ, СНАЈЕ И БРАТАНЦА... Старица из БиХ у поплавама изгубила породицу и дом, кроз сузе описала трагедију (ВИДЕО)

Foto: AP Photo/Armin Durgut

Alka Glušić (74) iz Donje Jablanice preživela je poplave, no izgubila je dom i one najbliže.

Reporterima je pokazala gde spava i u kom smeru se nalazi potok koji je nadošao velikom brzinom.

Kaže kako, prvo je pomislila da se radi o zemljotresu, jer je čula tutnjavu.

- I tako je bilo i drugi put. Došla sam da čuvam sestru, ni ona nije dobro, nije sposobna. Otišli smo u krevet i nismo znali šta se dešava, samo sam čula glasnu graju i nismo znali šta je sve dok komšinica nije došla ovamo. Onda smo zajedno otišli u kuću mog brata koji je umro u ovim poplavama, zajedno sa našom sestrom, mojom snahom i bratovim sinom. Svi su umrli, nema nikoga, ostao je samo jedan sin - kazala je kroz suze za portal "24.sata".

Ističe kako više nema nikoga.

- Izgubila sam četvoro, nemam više nikoga, kuća mi je uništena, nema nikoga, nikog... Šta da vam kažem - izustila je ona kroz suze na kraju razgovora.

BONUS VIDEO: PUSTOŠ POSLE POPLAVA U ČEŠKOJ: Prijavljeni prvi smrtni slučajevi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?