PRETE IM I MLADENCI, NEKO IM TRAŽI NOVAC, ČAK I U KRIPTO VALUTI: Hrvatski epidemiolozi mesecima izloženi pretnjama smrću!

Jurica KERBLER, dopisnik "Novosti" iz Zagreba

06. 10. 2020. u 17:33

U ZAGREBU je uhapšen mlađi čovek koji je pretio šefici Infektivne klinike dr Alemki Markotić, koja je ujedno i članica Nacionalnog štaba za borbu protiv virusa korone.

ПРЕТЕ ИМ И МЛАДЕНЦИ, НЕКО ИМ ТРАЖИ НОВАЦ, ЧАК И У КРИПТО ВАЛУТИ: Хрватски епидемиолози месецима изложени претњама смрћу!

Foto: Depozit

Tražio je više puta od nje i novac, pa čak i u kripto valuti. Pretnje smrću dobio je i dr. Krunoslav Capak, šef Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a policija i dalje traga ko je pretio njemu i članovima njegove porodice.

Celo leto dobijao je i pretnje mladenaca koji nisu mogli da organizuju velike svadbe, a poručivali su mu da ”teroriše narod”.

Stalne pretnje dobija i hrvatski ministar zdravstva dr. Vili Beroš, ali se do sada nije obratio policiji. Najčešće su mu pretili na društvenim mrežama zbog restrikcija koje su uvedene u Hrvatskoj zbog epidemije Kovida-19.

- Mislim da ne smemo olako prihvatati te stvari, jer su među onima koji šalju pretnje i osobe koje su spremne da učine zlo - kaže ministar Beroš.

On otkriva da razne pretnje dobijaju i drugi članovi Nacionalnog štaba, pogotovo oni koji se najčešće pojavljuju na televiziji i poznati su široj javnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!