PREMINULO 9 OSOBA: U Federaciji BiH na korona virus pozitivna 451 osoba

Novosti online

08. 01. 2021. u 13:28

U protekla 24 časa, Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljena su 3.543 uzorka, od kojih je 451 pozitivan na korona virus.

ПРЕМИНУЛО 9 ОСОБА: У Федерацији БиХ на корона вирус позитивна 451 особа

Foto: Depositphotos

Novi slučajevi registrovani su u svim kantonima u Federaciji BiH. 

U protekla 24 časa, oporavljena su 332 pacijenta, a Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljeno je devet smrtnih slučajeva: tri u Zeničko-dobojskom kantonu, po dva u Tuzlanskom Hercegovačko-neretvanskom kantonu i po jedno u Zapadnohercegovačkom i Srednjebosanskom kantonu.

S današnjim danom, broj smrtnih ishoda na području Federacije BiH je 2.278.

Do sada je testirano ukupno 358.330 uzoraka, a SARS-CoV-2 je potvrđen kod 74.233 osobe. Zaključno s današnjim danom, u Federaciji BiH izlečeno je 55.277 pacijenata. Trenutno je aktivno 16.678 slučajeva pozitivnih na SARS-CoV-2.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!