TURKOVIĆKA MISLI DA SU LJUDI GLUPI: Licemerna Bisera se ponovo obrukala, sad se hvali Astra Zenekom (FOTO)

Novosti online

11. 03. 2021. u 22:06

MINISTAR spoljnih poslova BiH Bisera Turković saopštila je da u BiH stiže 136.300 doza vakcina Astra Zeneke i Fajzer.

ТУРКОВИЋКА МИСЛИ ДА СУ ЉУДИ ГЛУПИ: Лицемерна Бисера се поново обрукала, сад се хвали Астра Зенеком (ФОТО)

Foto: Fejs tv printskrin

Turkovićeva je na društvenim mrežama objavila da je razgovarala sa generalnim direktorom za susedstvo i pregovore o proširenju Maciejem Popovskim, koji je naveo da će BiH u okviru programa Kovaks dobiti:

- 23. marta 24.300 doza vakcina Fajzer

- 29. marta 36.000 doza vakcina Astra Zeneka

- 22. aprila 76.000 doza vakcina Astra Zeneka.

Podsećamo, Turkovićeva je nedavno izjavila da je vakcina Astra Zeneka, koju je Srbija donirala Federaciji BiH, "veoma dostupna" i da se koristi, kako je rekla, uglavnom u siromašnim državama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!