RUSKO rukovodstvo će načiniti ozbiljnu grešku ako pribegne nasilnim metodama protiv Ukrajine, izjavio je premijer Velike Britanije Boris Džonson tokom razgovora sa britanskim parlamentarcima.

Komentari (3)

prellee

17.11.2021. 22:47

... „upravo ruska krv omogućila pobedu nad nacizmom“....Ovaj ne zna ni šta priča. Znači li to da opet treba da se prolije ruska krv, zato što je na sceni Nacizam modernog doba. Možda i drugo želi da kaže, Rusija treba trpisti sve a mi Kosovo oteli Srbiji i pojeo vuk magarca. Covjek kojeg su uništili dvojni standardi zadnjih 30. godina, pa ne razumije situaciju, niti istoriju tragične ruske istorije. Daleko od svojih granica prete Rusiji, kao kolonizatori se još uvijek ponašaju. Neće moći, gospodine Djonson, neće sigurno, kako ti to zamišljaš.

Radoslav Jovanović

18.11.2021. 12:00

Sreća da na drugoj strani vlada razum i pragmatičnost inače bi ovaj svet več bio u poznatim scenariji a iz dva svetska rata.

sara

18.11.2021. 13:22

Što se bre vi petljate, vi koji ste izazivač svih ratova i nevolja, pretite!!!!. Vi koji ste opljačkali Afrički kontinent, bogati ste, ali duhom posrnul,i i ti koji imaš turske osvajačke korene!!!!.