OD trenutka kada je krenula akcija Rusije u Ukrajini, zapadne zemlje, koje predvode SAD, sve češće kroz svoje globalističke medije osuđuju predsednika Putina da je nacista, a neretko ga porede i sa Adolfom Hitlerom.

Komentari (3)

Moma

09.03.2022. 13:15

Sve je veoma jasno, ali oni teraju po svom. Veoma je žalosno što ratnu politiku Amerike vode ljudi koje je vreme pregazilo, predsednik 80-togodišnjak i savetnica za odbrambenu politiku (Olbrajtova) 85-togodišnjakinja. U svemu je izuzetno zabrinjavajuća vest koja stiže iz Kine o ukrajinskim biolaboratorijama. Ispada da je moguće da je iz tih laboratorija izašao NOVIČUK (poznata je situacija oko trovanja onih "odbeglih" Rusa u Englesku) a Bogami je moguće da je odatle izašao i KORONA VIRUS.

Penzionerj

09.03.2022. 14:40

Britanci, ameri i ostali fašisti, ja pogledajte mapu ko je Hitler i totalni nacisti. Vi podržavate naciste a Veliki Predsednik Putin se bori i da ih uništi, ameri zločinci.

Lud ko struja

09.03.2022. 15:14

Kako je Nato i Evropa slabo vidna, pa Putin nema brčiće, ne diže ruku kao deca Ukrajine, hitlerovski pozdrav, (video na youtube).