SPECIJALNA operacija ruske vojske u Ukrajini ušla je u 26. dan. Rusko ministarstvo odbrane ponudilo je otvaranje humanitarnih koridora u ponedeljak ujutru iz Marijupolja, što je ukrajinska strana odbila.

Komentari (7)

Srbijo Zuta kuco

21.03.2022. 07:47

Izrael posrednik? Sjajno. Ako svet pristane na to onda mora da prestane da naziva Rusiju agresorom i ukine joj sankcije. IZRAEL DECENIJAMA RADI ZASTITE DRZAVE BOMBARDUJE SUSEDNE ZEMLJE CAK I DRZI POD OKUPACIJOM DEO SIRIJE I NIKADA NIJE BIO POD SANKCIJAMA. Identicna situacija koja jasno pokazuje rasizam u medjunarodnim odnosima. Nas tretiraju kao Indijance. Smrt fasizmu - Sloboda narodu! Ne razumem Ruse. Ne koriste taj argument. Za nase pedere na vlasti mi je jasno da ne smeju da se zameraju Jevrejima. Vi ne objavljujete moje komentare mada su umesni. Jeste li Jevreji ili u vlasnistvu Jevreja?

Ivan

21.03.2022. 11:29

Ovo stanje sa Kijevom Rusija moze da resi za jedan dan a to je da da ultimatum Zelenocskom da se predaju u Kijevu u roku od 24h ili u suprotnom da ga sravne sa zemljom jakim raketama. Neka biraju Ukrainci da li ce predati citav Kiev ili ce biti zbrisan sa lica zemlje. Na njima je odluka. PROSTO.

patriota

21.03.2022. 19:18

Taktika nacista - koriste stambene i druge zgrade kao zaklon iz kojeg ispaljuju granate i rakete na ruske snage. Naravno da Rusi to moraju eliminisati, a pritom stradaju i zgrade. Takve metode ratovanja obilato su koristili i muslimani u Sarajevu. Sve je smišljeno i zakuvano u CIA kuhinji . Svo zlo dolazi iz Vašingtona . Amerika je imperija zla .

Voisin

21.03.2022. 23:23

Kad pročitam,Ukrajinci raketirali konvoj civila i to svojih. Kakva li je to vojska? Divio sam se hrabrosti ukrajinaca kako odoljevaju rusima,sad ih prezirem kako mogu svoj narod koji bježi od rata da bombarduju?