NAJMANjE sedam objekata u dva industrijska parka u ruskoj Belgorodskoj oblasti pretrpelo je štetu nakon udara helikoptera Oružanih snaga Ukrajine, izjavio je načelnik Uprave za razvoj industrijskih zona Andrej Minajev.

Komentari (3)

bane kan

01.04.2022. 16:02

Pa normalno kad su u ratu. Problem je sto se rusi ponasaju kao da nisu u ratu, vec samo je u toku vojna intervencija. Ne moze se rusiti negde drugde i tvrditi da nisi u ratu, to mogu samo amerikanci jer ratuju na daljinu. Nemoguce je da nisu ocekivali napad, a sto ga nisu sprecili je drugo pitanje. U ratu nikad ne znas gde ce neprijatelj da udari.

JA

01.04.2022. 17:56

Vec sam jednom rekao:Meni nesto nije kako treba!Meni tu nesto ne stima!Vesajte me,ali...Odgovorite mi na pitanje:Kako je ovo uopste moguce????Belgorod je od ukrajinske granice udaljen oko cetrdesetak kilometara...Manje-vise,tu negde...Da dva ukrajinska helikoptera prodru toliko u rusku teritoriju,za mene je cudo nad cudima!!!I da jos pogode i naftno postrojenje,da ostete elektromrezu...???Zilavost branilaca Marijupolja je cudo!!!Jedan "MIG-28" biva prepolovljen!To se i javno prikaza!...Jedno je sigurno!!!Ukrajinci jesu snabdeveni stranim oruzjem,i kako mi izgleda,uspesno ga i koriste,ali ono sto je najglavnije...Istina koju citamo u nasim listovima,glasilima,najverovarnije je 40-50%tacna...Ono ostalo,vidimo u ovom napadu na rusku teritoriju.Nema tu,"oni su nisko leteli"!!!Nema tu,oni su koristili "mocno" "americko" oruzje!!!Niti bilo cije drugo!!!jer kada biste i to napisali,to bi znacilo sledece:Bez da upotrebi atomsko naoruzanje,"NATO" je u Moskvi za tri dana!!!Ili ti sa druge strane,u Omsku za dve nedelje!

Rile

01.04.2022. 21:37

Ovo je sramota za Rusiju, sta radi pvo onda. Ako mogu da udju helikopterima sta bi onda nato avioni. Mislio sam da je Rusija jaci igrac ali sam se izgleda prevario.