NATO je počeo da se priprema za sukob sa Rusijom još 2014. godine, rekao je generalni sekretar zapadne alijanse Jens Stoltenberg na konferenciji za novinare u Madridu.

Moskva

29.06.2022. 21:49

Спремо ти се и деда, прадеда, чукундеда... све заједно триста година се спремате. Увек исто крене а заврши се такође познато.

Velja

29.06.2022. 23:13

Pa naravno da jesu. Ako ne i od pre. Al to da su izgubili Krim im je bilo kao so u oči. Mada iz istorije nisu ništa naučili ako su mislili da će ruse da pobede, pa bilo koliko se spremali.

Jovan

30.06.2022. 05:30

Brate Putine, sad vidiš sa kakvim imbecilima imaš posla. Radi opomene zvekni po jednu na Vašington i London, ali ne nuklearnu nego termobaričnu bombu, sa brzim gonzalesom, kolko da vide da je i njihova krv crvena.Stoka zapadnjačka.

Rašo

30.06.2022. 08:51

Тачно тако. Још прецизније, припреме нису никада ни прекидане. Почели су Тутонски витезови, наставили Швеђани, потом Пољаци, Наполеон, Кајзер, Хитлер и ево вас и данас свих скупа. Ипак, сада ће бити другачије. Покушај ће бити кажњен и наплаћен. Увек сте покушавали изнова јер након пораза нисте били кажњени а сада хоћете!

Mija

30.06.2022. 12:27

Tu se i krije najveća greška prodanih duša u UE u Briselu i naj veći uspjeh Kauboja u povjesti njihove sve truli je zemlje. Evropa nikada neće više postati Ujedinjena i jaka a imala je priliku da to postane i da jednom za uvjek zbaci jaram kauboja i da ih financijski uništi. Trebalo je samo proširiti UE Balkanskim zemljama, Turskom i Rusijom i nikada nebi bila jača i sigurnija. No kauboji su kupili Briselske fiškale i oni su Evropu bacili u rat i u kaubojska krila, samo što su ovaj u bez gaća u krilu kauboja i to bez vazelina.