SPREMA li se to NATO na novu intervenciju, inovantne načine ratovanja, opsežni sukob koji još nije sproveo u svojoj istoriji?

Komentari (12)

Šator

10.07.2022. 09:07

САД ради на моторима а хиперсоничне летјелице од 80-тих. Још увијек немају употрбљив примјерак. Русија у свом арсеналу званично има већ три модела. Није баш све ни у парама.

Dušan

10.07.2022. 09:53

Do velikog rata uskoro dolazi,nato opasno gomila snage na granici Ukraine. Kroz Švedsku prolaze konvoji sa vojnom tehnikom. Transporteri, Desantni brodovi itd. Nešto se veliko sprema pošto i Rusija gomila snage.

liberat

10.07.2022. 10:03

Treba početi neutralizacijom svih onih koji rade za vojnu alijansu NATO-a odnosno za Amerikance. Sada je došlo to vreme, jer ako ih prepustimo da rade što hoće, vrlo brzo nestat ćemo sa ove planete. Nema više pravnih normi, diplomacija je uništena od strane Zapada i zato je vreme ih tući ili neutralisati u svako vreme, u svako doba bez prestanka.

Moskva

10.07.2022. 10:38

Запад већ дуго гази стазама сатанизма, величају се и заступају разни облици неморалног начина живота, промовишу разне друштвене аномалије као вид разних слобода… још се отворено гивори како је хомосапиенс нешто превазиђено у ово модерно доба и како “обичан” човек као нешто превазиђено није у стању користити нове технолошке могућности. Имамо Маска који оснива десетине компанија које се баве истраживањима уградње чипова у људски мозак како би побољшали перформансе људи. Тај исти под плаштом напретка комуникација у орбиту шаље преко 15000 мини сателита који у ратно време преузимају другу намену. Неки од њих су опремљени као део глобалног великог удара где огроман број ракета се шаље у јако кратком времену. Сваки тај “сателит” приликом усмеравања на одређени циљ ствара огромну само кинетичку енергију али поред тога вероватно поседују још нешто што им повћава убојну моћ! Свет се стварно налази на путу који води ка уништењу, предводе га сатанисти што говори колико је ситуација опасна и сложена.

ban Kulin

10.07.2022. 12:01

Suština je anglo-američki faktor, to je cilj kojeg treba uništiti, na Rusima i Kinezima je istorijska uloga da spasu ostatak čovečanstva, oni naprosto moraju da se udruže kako bi eliminisali taj faktor što pre ne bi li spasili svet od katastrofe, jednostavno smo stavljeni pred izbor da li želimo da opstanemo kao vrsta ili da eliminišemo anglo-saksonske genocidaše!

milan lala

11.07.2022. 07:03

Sve su lepo zamislili ,stampac dolara je tu radi danonocno , no nepremostiv problem za postizanje cilja je nedostatak intelektualnog kapaciteta na zapadu za tako nesto.

istina

11.07.2022. 09:48

NATO je jedino sto moze da spasi civilizovan svet Ako imas sve adute u rukama nitko ti ne moze nista NATO sa vremena na vreme kazni one koji to zasluzuju ali nikad nikoga ne okupira Pre ili kasnije se uvek povuce sa teritorije I ima samo clanice drzave Ne siri ni ne sanja nikakvo carstvo kao sto imamo prilike sada posmatrati na nasem severoistoku Bas radi takvih NATO ce uvek biti potreban a clanstvo guarantirati sigurnost Istina boli ali je takva kakva jeste

Gonzo

11.07.2022. 11:02

Znate, amerikanci svu tehniku baziraju na polu-provodničkim elementima, kao što su mikro čipovi, itd.Rusi im sve to mogu jednim atomski udarom u atratosferi, pa i ispodod orbitalne visine, da sve zaslepe i ode ima sva komunikacija.da ne pričamo o udariu i onesposobljavanju svih njihovih strateških satelita.Svi avioni, brodovi, komandni centri su sa jednim npr.Cirkonom izbačeni iz stroja.Rusi osim digitane tehnike iatovremeno kombinuju i konvencionalna sredstva, kao što su katodne cevi, ručno prebacivanje, umesto touch tehnologije itd.Znaju to kauboji, ali ako sad odustanu, indirektno priznaju nadmoć ruskih umova, kako inženjera, tako i komandnog kadra, sa velikim borbenim moralom celokupne vojske .Oni brane svoju zemlju, dok ostali ginu na tuđoj teritoriji.

Lady55

11.07.2022. 14:24

Jos jednom sam se uverila da nista u zivotu nije slucajno...Sistem odbrane koje donosi 4-a TEHNOLOSKA REVOLUCIJEA, sa 4-dnevnom radnom nedeljom - i 4-o Jevandjelje koje opisuje APOKALIPSU (ceo Novi Zavet podeljen na 4 dela)...e taj sistem odbrane skraceno su nazvali DIANA - "boginja lova", ROMANSKA naravno!!!...ko zna kako su formirali sadasnje jezike i reci odmah ce uociti "IAKAVICU" u reci DIANA tj da je prvobitan naziv bio DANA...i sada imamo ono "slucajno" kroz celokupnu istoriju ali i NOVI ZAVET..."Antihrist" iz Novog Zaveta je iz plemena DANA, poznati "DANAjski" darovi, ali i zvezda DANica tj SEVERNJACA ("severna alijansa")...a imamo i jednu drzavu sa ovakvim pogubnim imenom DANska ("dan-mark", "dan-land") naravno na severu Evrope...ko razume shvatice...u predstojecem ratu samo se SKLONITE...nemate razloga da se borite za ciljeve ovih bolesnih...prava borba ce biti NAKON RATA i NIKADA NIKO NE SME OTICI NA KONFERENCIJU GDE CE USVOJITI MEDJ. KONVENCIJU O 4-O DNEVNOJ RADNOJ NEDELJI koju ce sazvati odmah na brzinu dok je narod jos nesvestan sta im se dogadja...Da se izrazim kao u Novom Zavetu - OVDE JE SVA MUDROST!...Dakle ako zelite dobro ovoj drzavi i ovom narodu - NIKAKO TO NE PRIHVATAJTE!!!...i MISLI SVOJOM GLAVOM!!!...(a ne "romanskom")...

Hm

11.07.2022. 16:14

Interesantno je da se oslanjaju na startapove, tj na pojedince. Na njih ne samo da racunaju, nego prebacuju I sav rizik neuspeha. To pokazuje koliko su pohlepni, jer mali broj takvih kompanija zaista uspe, a mnogo veci izgubi svoju imovinu (cesto licnu imovinu ulazu na pocetku, dok ne dobiju finansijsku podrsku). Takodje, ovim pokusavaju da sakriju sta zapravo rade, I da oni koji grade projekat ne vide svu monstruoznost onoga na cemu rade. Verovatno nece ni znati da zapravo doprinose takvoj monsrtruoznoj masineriji, jer ce biti finansirani od nekih skrivenih firmi. Glupost i pokornost EU je zaprepascujuca. U svojoj istoriji Anglosaksonci su im ucinili toliko zla, da bi kao pilici trebalo da se skupe ispod skuta Rusije.