POPULACIJU Rusije trebalo bi smanjiti na 50 miliona, smatra bivši poljski predsednik Leh Valensa.

realan

10.07.2022. 23:00

poljaci su jedino hrabri kada im onu stvar cuvaju drugi, jer svi znamo da su je svi gazili za par dana kada su je oni trebali braniti ali ne trebaju zaboraviti da Ameri vole vise sebe nego njih pa neka razmisle ko ce pre koga ostaviti na cjedilu... nije im ovo pametna politika da se toliko eksponiraju...

Vasa

10.07.2022. 23:02

Овај Валенца да стави наочаре био би исти Туђман. Пољске елите би поново са Литванцима и Швеђанима да пале Руску земљу. Заборавили су историју и шта се дешавало после агресија на Русију. Немци и Французи су изгледа научили лекцију, али неки никако да науче или мисле да су сакупили довољно хијена.

Ljube

10.07.2022. 23:42

Devedesetih godina proslog veka ,koje boravio u Poljskoj ,mogao je na licu mesta da se uveri kolika je mrznja Poljaka prema Rusiji i Rusima ,prema Pravoslavlju .Sto neko " potura " da Poljaci vole samo Srbe ,hm ,volili su nas dok smo bili Jugosloveni ,a ne Pravoslavci , vezani za Rusku Crkvu , bratsku . Dalu su Rusi pogresili kada su oslobadjali prema Zapadu , a ne i cistili i smanjivali populacije ,vreme ce pokazati .Poljaci stavite prst na celo , krv je uzavrela u svima .

Pera

11.07.2022. 00:09

Nije mi jasan njegov komentar. Nije valjda pod stare dane prolupao? Zar misli da bi Rusi pustili da im rasture zemlju, ili će poslati Sarmata gde treba? Pa, da li bi isto razmišljao da im Rusi pošalju neku malu taktičku na Varšavi? Nažalost, bojim se da je u svetu ostalo vrlo malo zdrave pameti, ostatak je nestao uz alkohol i koku.

Kapetan

11.07.2022. 02:38

Valesa je na teskim drogama jos iz vremena kada je drogirao papu Vojtilu, koji je kasnije dobio Parkinsonovu bolest samo sto se povremeno predozirao, i preminuo kao narkoman. Ovako stoje stvari, Poljaci su zlo, ali veliko zlo i sa njima ne treba imati nikakva posla. Mislim da Putin to zna i da ce se 36 godina ponoviti i da ce Putin insistirati da neutralise to zlo koje preti celoj burokratskoj Evropi.

Slaven

11.07.2022. 07:28

Valensa o poretku gde bi svi.bili brojke i statistika,pa i oni samo nisu svesni. Korporacije anglosaksonske bi bile vlasnici zivota ljudi a kazne za neposlusne rigirozne.To bi.bio svet nezamisliv u istoriji a gledali smo.ga kroz filmove.

Aleksandar

11.07.2022. 07:53

Poljaci su jedini narod koji više voli svoje dželate Nemce nego oslobodioce Ruse. Čak ih i Hitler nije promenio. Dok napadaju verbalno Ruse prave planove da uzmu deo Ukrajine u slučaju njenog raspada.