PEKING je prekinuo komunikaciju sa Vašingtonom u nekoliko oblasti u znak protesta zbog posete Nensi Pelosi Tajvanu.

Komentari (9)

Djordje

05.08.2022. 12:47

Wauuu ameri su pogodjeni ovom odlukom?! Mnogo su se iznervirali, nece moci da zaspe od brige?! Smesno! To u stvari govori kako je kina daleko od onoga sto su mnogi tvrdili da je velika sila! Jedna velika sila ne bi smela dozvoliti da im neko dolazi u dvoriste i zavodi red ispred kuce?! Svet je u zabludi kina je samo mnogoljudna drzava, jedna od najvecih i to je sve!!

Dobrovoljac

05.08.2022. 16:59

@Djordje - Veoma naivno razmisljanje.Za razliku od zapada gde politicari menjaju odluke i izjave od izbora do izbora Kina pravi dugorocne planove tako da kada su pokrenuli ovo sve isterace to do kraja dok neobore zapad sa trona .Kineski zmaj i ruski medved koji mu cuva ledja .Licno samo cekam kada ce poceti obarati zapadne vojne satelite i time vratiti NATO u srednji vek bez GPS za napredne letelice ili rakete i bez komunikacije .Nemogu zamisliti zapadne specijalce bez logistike i da citaju topografske karte.

zoran

05.08.2022. 12:47

Globalisti prave kineski zid, pa i neka kako su sijaali tako ce i znjati. Samo jos sankcije kaao i Rusiji, pa ce biti mnogin nedostataka na zapadu.

Ilac

05.08.2022. 13:31

После свега Никсон се преврће у гробу, а Кисинџер се жив окреће ко пропелер и спрема се код Никсона, никад луђи председник САД-а од овог Бајдена

Ivan Zgrozeni

05.08.2022. 14:15

Ako mi dozvolite da prevedem na "hrvatski" jezik kineske diplomatije poruka glasi: Vise necemo deliti niti cete imati lak pristup informacijama o nasoj vojsci, vise necemo sprecavati narko dilere da isporucuju drogu Amerikancima, necemo sprecavati teroriste da napadaju SAD i necemo sprecavati milione Kineza da ilegalno udju u SAD.

Isak

05.08.2022. 17:14

@Djordje pročitaj ponovo šta si napisao.. I zapitaj se:ko normalan u svetu ima starce koji jedva hodaju na čelu države i bitnim funkcijama u državi? Samo oni koji znaju da rade pogrešne stvari! Jer će starci, koliko "sutra" , i drugu nogu tamo gde im je prva, pa, sve krene pi zlu, a onda će "grešku poneti pokojnik - nije znao šta radi".. Koliko je bitno sada da li je velesila ova ili ona zemlja i kako se zove? A nije bitno što se, tačku po tačku, cela planeta gura u uzavrelu lonac iz koga se niko živ izvući neće, dok pojedinci, čija je glava ne znam ni sam na kom mestu, navijački ostrašćeni i budalasto se kezi u... u KOGA, DJordje?! E, pa, u koga god, ali je jedno sigurno: taj i ne zna da postojimo i nije ga ni briga! Jer, odosmo svi u... uskoro, ako ovu histeriju neko ne zaustavi!!!!!!!!