PROTIV dve ekološke aktivistkinje koje su polile supom od paradajza sliku "Suncokreti" Vinsenta van Goga, podneta je krivična prijava, saopštila je danas britanska policija.

Istina

15.10.2022. 11:55

Pa neka i treba da se bore samo sto to rade na pogresan nacin. Umesto unistavanja umetnickih dela trebalo bi da odustanu od mobilnih telefona koji imaju gomilu komponenata proizvedenih od nafte i gasa. Takodje treba da odustanu od automobila, autobusa, vozova, game konzola, kompijutera, tableta, vecina patika i cipela, poneke odece, frizidera i jednom recju skoro svega sto podrazumeva moderan zivot. Oh da ne zaboravim najbolje bi bilo da se zamonase jer cak i komponente za kontraceptivna sredstva se prave od nafte i gasa.

Mama

15.10.2022. 12:00

Koja nekultura!A pokret zelenih jeorganizacija protiv prirode.Koliko nase pametne dece ide na skolovanje na ostrvo i vraca se sa ovakvim manirima????Katastrofa.

Ljubica

15.10.2022. 12:06

To je nova generacija eko terorista, koje ste vi sa Zapada sami odgojili, pa sad vidite gde to vodi. Ne uče u školama prave vrednosti, inače bi znali da čuvaju kulturno nasledje.