NE sme se dozvoliti da se sukob između Rusije i Ukrajine pretvori u direktan konflikt između Rusije i NATO-a, izjavio je nemački kancelar Olaf Šolc u intervjuu nemačkom listu „Velt“.

Walter Pravicek

22.10.2022. 17:17

ŠOLC se pred NEMCIMA vadi kada se pre toga on lično ustrelio u koljeno sa blesavim odlukama.MI ,to jest EU NEČEMO ENERGENTE IZ RUSIJE.A RUSI TRGUJU SA LJUDIMA IZ AZIJE.PA TKO JE KRAČE POTEGNU HERR ŠOLC?I PLAŠI SE,DA MU VILA NE IDE U PEPEO,ali stvari nisu samo tek takve.ZAKUVALI STE,PA JEDITE TO SUPICO.

zoran

22.10.2022. 18:44

Salje. oruzje koje je najmodernije, a to nema ni njegova vojska, to znaci da se mora ispitati, provjeriti i obuciti tim koji ce iskoristiti najbolje moguce sa tim naoruzanjem, a onda upotreba u. svojoj vojsci i dorada.

alex

22.10.2022. 19:30

nemacka baca drvlje i kamenje sa svojim minisrima protivu rusije jer to mora kao veciti vazal novo osnovane zapadne alijanse nato sistema pod komandom usa.to je sasvim razumljivo sto ne treba nikoga da uznemrava i stvara neprijateljsko misljenje protivu nemaca koji kao narod,koga niko i ne pita,ne stoji pozadi dnevnih vesti raznih nasih gla sila koji su prinudjeni na taj sadasnji put.disite duboko i cinite to sto morate bez ubudje nja.