SPECIJALNA ruska vojna operacija u Ukrajini traje 242 dana.

Komentari (9)

Walter Pravicek

23.10.2022. 10:43

Ako i kada Zelenski nešto obečava,idi pogledati vani,dali jest lijepo ili slabo vreme.On NIŠTA ne govori iz svoje glave,sve mu napišu drugi,pa ima kiksova.On obečava kako če poboljšati Ukrajinska vojska rezultate obaranja Ruskih raketa.Pa kako on zna što se uopšte događa na ratištu,kada je u onim podrumima sakriven?A drugo gde je on vidio,da nisu efikasni,ili,da obaraju tek nešto?Lažove jedan mali komedijašu.

Andjelko

23.10.2022. 13:40

Ovi monstrumi nemaju ništa ljudsko u sebi,američki kiborzi izazivaju Rusiju da naprave livadu od Ukraine. Tako će ukrainski teroristi uskoro pretiti i evropskim zemljama kad im trebaju pare.

Spasitelj

23.10.2022. 16:04

To će gotovo sigurno uraditi, pod naredbom kompetnog nacističkog zapadoa, jer skoro da nema zemlje zapada gde nezedovoljan narod uveliko demonstrira, i ovo bi im bio sigurno jedini izlaz iz situacije gde bi njihove nacističke vođe, skrenule pažnju svog naroda, sa onog kako sada žive, na tu takozvanu nuklearnu bombu, koju će upotrebiti ukrajinu, nebi li kompletnu krivicu prebacili na Rusiju, i samim tim opravdao rat koji se vodi u ukrajini, i zašto je njihov narod, sada kako živi

Walter Praviček

23.10.2022. 16:49

STO HILJADA TONA avion goriva,to jest kerozin,bit če manjak za puno nedelja,da avioni ne mugu biti spremni za poletavanje.Bolje nije moglo izpasti!! Što se tiče ŠARKOZIJA(po roditeljima Madžar),bivšeg Predsednika Francuske,ON JE OBJELODANIO,da u NIKAKVIM DOKUMENTIMA EU KOMISIJE,KOJOJ PREDSEDUJE NE PIŠE URSULA VON DER LAYEN IMA NADLEŽNOSTI,DA IZDAJE KOMANDE O KUPOVINI,DAVANJU ORUŽJE UKRAJINI,NITI NE TOLIKE MILIJARDE.Ona sirotica,po struci lečnik,akušerka,ne može utuviti u to njizinu malu glavicu OSNOVICE:VIŠE ORUŽJA,biti če NA STRANI UKRAJINACA ,VIŠE SMRTI,OSAKAČENIH,BEZKUČNIKA I IZBEGLICA U EU.A zima jest več ovde,i kuda sa njima?Nadamo se u Mariboru,da neče u stan,koji je privatno vlastništvo,a po smrti jednog čoveka,ostade muški udovac,sam ili žena isto sama sa svojom penzijom kojom"pokriva"troškove života,te ne treba podstanara ,te bi "pao"nekakav dekret:UZIMAJ PORODICU UKRAJINACA KOT SEBE U STAN.Opet po komandi,da se udvore Zelenskom?

Čika Velja

24.10.2022. 09:38

Fabrikant projektovao oružje za rat protiv onih koji ne mogu da se brane,a kad dodju oni koji to mogu,haubice im zaribaju?!?! E zato,izmedju ostalog,pametan sa Rusima nije na frontu,nego za diplomatskim stolom!!!