PENZIONISANI američki general i bivši komandant američke vojske u Evropi Ben Hodžis uveren je da bi ukrajinska vojska mogla da obezbedi relativno brzu pobedu ako joj zapadne zemlje obezbede borbene avione.

Komentari (7)

realan

12.02.2023. 11:58

Slusajuci ovog generala ,izvlacimo pouku da se trebamo spremati da vratimo Kosovo i Metohiju silom da bi sacuvali medjunarodni pravni poredak i povelju UN... znaci ljudi nam lijepo govore da od pregovora nema nista...

Rajko

12.02.2023. 13:06

Bas bih voleo da se neko podseti sta je ovaj general rekao, pa da stvarno vidimo ko je tu lud, da ne kazem ko laze. Prosto ni jedna stvar koju je izneo po meni nije blizo istini. A da li sam ja u pravu ili ovaj bivsi general pokazace vreme, i to brzo.

Razum

12.02.2023. 13:28

Ovaj idiot od generala prica o pobedi nad nukleranom silom koja je izjavila da ne sme da izgubi ovaj rat! Sta ce da se desi ako stvarno pobede Rusiju u Ukrajini?! U tom slucaju mozemo da ocekujemo "Sarmat" u Berlinu, Londonu, Vasingtonu itd. Mogli bi malo da razmisle i o takvim posledicama. Nije cudo da je general bivsi i u penziji!