KADA bi danas bili održani predsednički izbori u Francuskoj, Marin le Pen bi glatko pobedila Emanuela Makrona, s 55 odsto naspram 45, pokazalo je najnovije istraživanje javnog mnjenja u Francuskoj koje je izvršio institut Elab.

zora

05.04.2023. 18:15

Le Pen je govorila o svemu sto se danas dogadja ali je narod bio ogranicen. Drugo, veliki broj naturalizovanih FR. je glasao protiv nje iz straha prema familijama koje borave na "crno". Nije ona izgubima od FR. starosedeoca, njima je dosta ovakve FR. Pre neki dan sam u busu cula komentar sofera a da neznam sta se dogodilo:"Gde to ide ova jadna FR."

Mama

05.04.2023. 19:17

@zora - Tacno.U redu je primiti migrante koji hoce da rade i ako ima posla za njh, dati im boravak i zdravstvenu zastitu dok rade. Nije normalno svima davati pasos.Tako se menja sastav stanovnistva, kultura , nacin zivota.Svako zeli bolji zivot. Pa radi i ulazi u svoju zemlju i vrati se da primenis ono sto si naucio da i tvoja zemlja napreduje.Nazalost izbeglice se ponasaju kao paraziti i unistavaju domacina.

EvGenije

05.04.2023. 19:45

Uveren sam da bi i sada na ponovnim izborima u drugom krugu pobedio Makron. Socijalisti, čak i oni koji su sad na ulici u štrajku, nikad neće glasati za desnicu jer su im važniji nazivi od suštine, čak i kad znaju da ih Makron vodi u ambis. Ljudske navike je teško promeniti.