AMERIČKI državni sekretar Entoni Blinken izjavio je danas da intervencije ruskog ministra spoljnih poslova na susretu Udruženja država jugoistočne Azije (ASEAN) "nije bio konstruktivan, niti produktivan, ni po jednom pitanju".

Komentari (9)

Ljubica

14.07.2023. 17:58

Po kom pitanju treba da bude konstruktivan, a vi šaljete kasetnu municiju i teško naoružanje da bi pobili što više njegovih sunarodnika ?!

vladimir

14.07.2023. 22:23

Lavrov je najveći "diplomata" godinama u nazad i trebalo bi da ti je ČAST da se sretneš s njim! Toliko odmerenosti, znanja, inteligencije, kulture, strpljenja i pristojnosti nema NIJEDAN državni ministar inostranih poslova a to i priliči predstavniku Ruske federacije! Imati toliko TOLERANCIJE za vašu bahatost i planetarne zločine Lavrovu svaka ČAST!

lolo

15.07.2023. 09:45

Sta ste ocekivali, dripci????Doveli ih do ivice propasti, pa sad treba da bude konstruktivan? Sta se pravite ludi kad god je u pitanju vasa odgovornost.....koje nema???? Vi ste sve pripremili, zakuvali, i ostvarili kao jedan veliki zlocin, pa onda budite konstruktivni, ako mozete??? To od vas niko i ne ocekuje.......ali ne terajte stranu koju ste saterali u cosak, i koja se brani, da igra po vasim sumanutim pravilim!!!!!