POZNATOG VODITELJA UDARIO GROM: Snimanje emisije se umalo kobno završilo (VIDEO)

Novosti online

04. 10. 2023. u 15:27

POZNATI voditelj i avanturista Forest Galante (35) prošle nedelje je snimao promo za svoj Jutjub kanal u Everglejds Sitiju kada je zagrmelo a njega udarila munja.

ПОЗНАТОГ ВОДИТЕЉА УДАРИО ГРОМ: Снимање емисије се умало кобно завршило (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub

Galante je izjurio iz vode govoreći kako je pogođen, ali nakon što se pribrao, rekao je snimateljskoj ekipi kako je dobro, a zatim su zajednički pregledali snimak kako bi videli da li je sve zabeleženo na videu.

Istog dana, Galante, voditelj Diskaveri kanala, biolog i stručnjak za divlje životinje, objasnio je na svom Juttjub kanalu incident.

- Opa, kakav dan. Dakle, danas je trebalo da bude lagan dan - mi smo ovde u južnoj Floridi i snimamo hrpu različitih sadržaja, a jedna od stvari koje smo danas planirali da uradimo jeste da odemo u močvarno područje i snimimo neki sadržaj - rekao je Galante.

Kaže da je pred kraj dana vreme počelo da se pogoršava, počela je da pada kiša, a čuo je i grmljavinu u daljini.

- Znate, to je Florida. Ovde pada kiša. Celo vreme munje i gromovi - kaže u videu Galante.

Tvrdi da nije video bljesak munje jer je bio okrenut prema kameri, ali je osetio kako su mu se noge i stražnjica stegnule jer je bio ‘paralizovan na delić sekunde‘.

- Shvatio sam kad sam pregledao snimak da je munja udarila iza mene te kroz vodu upravo prošla uz moje noge - u moj struk, u moje srce, i zapravo u moja usta - rekao je Galante.

(Blic)

BONUS VIDEO: SAMO ZA NAJHRABRIJE: Kinez pokušao da obori svetski rekord

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!