POLICIJA MORALA DA POSEČE DRVO I RAZBIJE KATANAC: Žena pronađena nakon 40 dana, prikovana za drvo - tvrdi da ju je muž vezao (FOTO)

Novosti online

31. 07. 2024. u 14:35 >> 14:40

PEDESETOGODIŠNjAKINjA tvrdi da je preživela 40 dana bez hrane u šumi i da ju je muž ostavio tamo da umre.

ПОЛИЦИЈА МОРАЛА ДА ПОСЕЧЕ ДРВО И РАЗБИЈЕ КАТАНАЦ: Жена пронађена након 40 дана, прикована за дрво - тврди да ју је муж везао (ФОТО)

Foto: Printskrin

Tom prilikom, vlasti u indijskoj državi Maharaštra suočavaju se sa čudnim slučajem, nakon otkrivanja i spasavanja 50-godišnje Amerikanke u šumi u toj oblasti.

Kako prenosi Njujork post, 50-godišnju Lalitu Kaji pronašao je pastir prikovanu za drvo. On je čuo njene vapaje za pomoć u subotu uveče. Žena je, kako se vidi na fotografijama, u jako teškom stanju i hitno je prebačena u medicinski centar u Goi na specijalizovano lečenje.

U kom stanju je pronađena Amerikanka u šumi?

Iako je bila preslaba da govori, Kaji je napisala belešku na engleskom u kojoj je rekla da je provela "40 dana bez hrane u šumi" nakon što ju je "muž vezao" za drvo gvozdenim lancem.

Lokalne vlasti veruju da žena - koja je u svojoj belešci napisala da je lečena od "ekstremne psihoze" - pati od psihičkih problema, prenosi NDTV. Kod nje su pronađeni lekovi povezani sa ovim problemima.

Policija je pokrenula istragu o mogućem pokušaju ubistva supruga 50-godišnjakinje, čije ime nije objavljeno u štampi.

- Pokušavamo da utvrdimo da li je tačna tvrdnja žene da ju je bivši muž okovao. Proveravamo svaku tvrdnju i informaciju u belešci koju je napisala - rekao je policijski inspektor Saurab Agraval agenciji.

Viza istekla pre 10 godina, pasoš američki

Kada je Kaii pronađena, kod sebe je imala američki pasoš - kao i isteklu vizu koja ukazuje da živi u Indiji oko 10 godina. Nejasno je iz kojeg je regiona SAD. Drugi dokumenti pronađeni u njenom posedu pokazuju da je živela sa suprugom u Tamil Naduu.

- Kada smo je otkrili, bila je kritično dehidrirana. Čini se da je bila tamo najmanje 48 sati, iako nije mogla da razgovara sa nama - rekao je Amol Čavan, inspektor u policijskoj stanici Sahvadvadi i deo tima koji joj je ušao u trag.

Policija je morala da poseče drvo i razbije katanac na lancu za koji je žena bila vezana, navodi se.

(Prototema)

BONUS VIDEO: LAŽNI SNIMAK OTIMANjA DETETA U SRBIJI: Video nastao u Litvaniji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića