PREDSEDNIK Češke general Petr Pavel izjavio je danas da kraj rata u Ukrajini zavisi od ruskog predsednika Vladimira Putina i da Rusija ima toliko ljudskih resursa da može da nastavi rat još nekoliko godina.

Komentari (3)

Jova

26.08.2024. 22:38

Ako želimo da živimo u svetu u kojem oni koji imaju veće armije ne mogu nekažnjeno da određuju kako će izgledati svet, u našem je interesu da Rusija ne uspe u Ukrajini, istakao je Pavel u novom programu A,šta bi NATO general mogao drugo da kaže,osim da lui ovakvu glupost.Kada NATO izigrava šerifa pocijelom svijetu onda je to normalno,to je demokratija iželjeni poredak,e,pa gospodin Pavel će se morati navići živjeti u svijetu gdje NATO neće biti jedina sila.

Rema

26.08.2024. 22:52

Ako hoćemo da zaustavimo okupaciju natoa mora rusija da pobedi . Nas ne okupira rusija već nato jesi jeo bunike ili se praviš lud. Ako tebi odgovara da svi ukrainci i rusi izginu da bi ti napredovao onda si osoba koja ubija slovene. Pomognite da rat stane ukrajna povuče iz delova republika sa rusima i počnite pregovore. Ovako vi poljaci i ameri ubijate ukrajnu.