UŽAS U KALIFORNIJI: Stariji bračni par nestao iz nudističkog kampa, policija prilikom potrage zatekla jeziv prizor

Novosti online

31. 08. 2024. u 17:28

STARIJI bračni par, koji je nestao iz nudističkog kampa, pronađen je mrtav ispod jedne kuće.

УЖАС У КАЛИФОРНИЈИ: Старији брачни пар нестао из нудистичког кампа, полиција приликом потраге затекла језив призор

FOTO: AP/Tanjug

Policija u Kaliforniji je u petak, prilikom potrage za nestalim supružnicima, naišla na jeziv prizor. Ostaci Stefani Menard (73) i njenog supruga Danijela (79) bili su spakovani u kese i ostavljeni u jednom betonskom bunkeru, smeštenom ispod montažne kuće.

Prethodno je uhapšen njihov prvi komšinija, nakon što se automobilom zakucao u drugi objekat. Veruje se da je upravo on ubio bračni par, ali motivi u ovom trenutku nisu poznati.

Majkl Rojs Sparks (62) priveden je zbog sumnje da je izvršio ubistvo. On je uhapšen u četvrtak uveče, a nakon što je pronađen kraj kuće na ranču Olive Del, koji je opisan kao "stambeni park sa kamp kućicama i porodično odmaralište za nudiste".

Dresirani pas je u petak ujutro ukazao na prisustvo najmanje jednog tela negde ispod kuće, ali su policajci čekali da uđu u objekat pošto je trebalo sačekati procenu o bezbednosti kuće.

Nestanak Stefani i Danijela prijavio je prijatelj prethodnog vikenda. On je rekao da ih je video u rizortu u subotu ujutru. Ubrzo je ustanovljeno da nigde nema ni njihovog psa.

Policija je u nedelju pronašla otključani automobil bračnog para, nedaleko od kuće gde su boravili, dok su njihovi mobilni telefoni i Stefanina torbica bili ostavljeni kod kuće.

Stanovnici kampa navode da su poznavali Stefani i Danijela, da su bili divni ljudi i da im nije jasno zašto bi ih neko ubio.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: UBIO PRIJATELjICU, PA SEBE: Selo kod Vranja u šoku zbog tragedije koja je zadesila lepu Vesnu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEST KOJU PIKSI NE ŽELI DA ČUJE: Još jedan fudbaler propušta utakmice Lige nacija?